_ZE Creative Commons License 2021.11.16 0 0 13100

Az előfizetési díjon felül 0Ft-ért, így megfelel? És ha az előfizetési díj úgy van kalkulálva, hogy nem kell ügyfél oldalon DVB-C vevőt lerakni, akkor abba nem biztos, hogy bele fog férni az, hogy minden ügyfél kérhet egy ilyet.
Az analóg csatornák lekapcsolása a kínálat szűkítését jelenti, mert azzal a vevőkészülékkel, amivel korábban tudott az előfizető mondjuk 67 (analóg) csatornát nézni, az analóg csatornák lekapcsolásával ez egészen nulláig csökkenne. Az SD csatorna kivezetése a HD mellől viszont nem jelent ilyen problémát, mert a DVB-C képes készülék képes a HD-t leskálázni az SD kijelzőre is akár, azaz a 123 SD+HD módú csatornából kidobva a 123 SD-t az előfizető DVB-C képes készülékén ugyanúgy 123 csatornát tud majd nézni.


Persze meg lehet lépni az analóg jeltovábbítás kivezetését, első körben a kizárólag magasabb csatornakínálatú csomagokban kínált műsorok esetében, de azt sem egyik napról a másikra, hanem fokozatosan, és az érintett ügyfeleknek felajánlva a DVB-C beltéri használatát, ha szükséges.

Előzmény: Elvegy Elek (13099)