molnmorr Creative Commons License 2021.11.15 -2 0 9375

Nem képzelt világban élek, csak régi 1 napos cikket olvastál, és napról napra licitálnak egymásra a döntéshozók hogy ki tud nagyobbat mondani.

 

Wolfgang Mückstein osztrák egészségügyi miniszter további szigorításokat akar a koronavírus-járvány megfékezésére, egyebek között éjszakai kijárási tilalmat tervez bevezetni a beoltottak számára is, írja az MTI.

 

https://telex.hu/koronavirus/2021/11/15/ausztriaban-az-oltottak-szamara-jarvanyugyi-korlatozasok-lephetnek-ervenybe

 

Oltottak számára is lesz éjszakai kijárási tilalom. Ez része az intézkedéscsomagnak, amely most az asztalon van. A szakemberek által pénteken előterjesztett intézkedéscsomag ezenfelül javasolja az FFP2-es kategóriájú szájmaszkok viselését a zárt nyilvános terekben, illetve a PCR-tesztek elvégzését a beoltottak számára is.

 

A teljes körően oltottak számára éjszakai kijárás tilalom, hiába van védve a vírustól az illető, hiába minimális az esélye hogy megbetegszik. Amíg nem volt vakcina, se elég maszk, addig karantén volt, aztán jobb híján jött a maszk és távolságtartás, amíg nincs oltás, most pedig van oltás, tehét marad a maszk, PCR tesztelés oltottaknak is, és részleges kijárási tilalmak ha épp a kormány úgy gondolja.

 

Ez csak egy tervezet, de csak idő kérdése és bevezetik.

 

Nem a covid az agymenés, hanem az eszement felhajtás körülötte. Ma itthon napi 100 ember hal meg covidban, mégsem robban fel a fórum, idős emberek a plázában maszk és talán oltás nélkül is vígan lófrálnak, és senki nem néz szemrehányóan a másikra, már csak az egészségügyi miniszterekkel és víruskutatókkal kéne megértettni hogy az ember legálisan mérgezi magát alkohollal, dohánnyal, gyorséttermi kajával, városi életmóddal, és emiatt korán hal meg saját  maga és környezete, és senki nem tiltja be ezeket a káros dolgokat, amiben évente 130 ezer ember meghal itthon és ausztriában is, nem biztos hogy a covid ilyen kiemelt figyelmet érdemel.

 

 

 

Előzmény: JimmyQ (9372)