Repülőrepülőgép Creative Commons License 2021.11.15 0 3 685414

Nem vitatom.

 

De miként azt mondtam, a vh-ban szétbombázták, lerombolták, azt követòen meg  kifosztották Magyarországot, amit bármiféle segítség nélkül kellett azután élhetővé tenni, miközben még jóvátételt is kellett fizetni.

Minden tisztelet és hála  a szüleinknek, nagyszüleinknek!

 

És ha mindez nem lenne elég, még a nyakunkra ültettek a szovjetek egy rákos daganatot; a kommunista gyilkos gazembereket. Akik mindenhez hülyék voltak, de ahhoz elvhűek!

Ezt a fokozott terhelést aztán a társadalom már végképp nem bírta és a cérna elszakadt.

Hogy csak nálunk? Nem. A németeknek is, a lengyeleknek is, a cseheknek is elegük lett a komcsikból, de a nagy testvér őrködött! És hazaárulók mindig és mindenhol akadnak bőven!

 

És tetszik – nem tetszik, de új szovjeteket nem kérünk a nyakunkba! És ha majd lesz jobb, akkor a patás is mehet a 3.14csába!
De egyelőre nem kell nyugtalankodnia, mert szánalmas a felhozatal! 

A többség pedig húz tovább. Mert mi kevéssel is beérjük; legyen melónk, fedél a fejünk felett, kajánk, piánk, benya a tankban, biztonság az utcán, béke az országban.

 

Különösebb luxusra nem vágyunk; nem akarunk korszerű világvárost Budapestből, nem akarunk szafariparkot Magyarországból és egyáltalán nem áll szándékunkban a világ megmentése! Mert nincs rá keret! De majd ha lesz, akkor szólunk!

Előzmény: verkri (685380)