caper* Creative Commons License 2021.11.07 -1 2 19

Az öttusából nagyon hamar kivették a ló számot, de ha gyerekeket sanyargatnak mindenki kussol. Okádék emberek között élünk, és aki azt mondja pár nevelő célzatú pofon senkinek nem árt, az elmehet a kva anyjába.

 

 

https://index.hu/velemeny/2021/11/06/cseh-laszlo-megtoretese-szabadulasa-es-tanusagtetele/?fbclid=IwAR2WSZVW9XQhHM5XJ_Py0mm4rl6SwBrCWzVRued1N6fUzyp6dpTRVYhcBYw

 

"Cseh László mindössze egy a sok ezer megtört gyermek közül, s beszámolója csakis azért jutott el magyarok százezreihez, mert neki kihúzták a szelvényét: bajnok lett, úgyhogy az ő sztorija érdekli a közvéleményt."

 

"A bántalmazás nem börtönben, hanem uszodában történt. A bántalmazók nem erőszakos bűnözők, hanem erőszakos edzők voltak, az áldozatok pedig nem rossz útra tért felnőttek, hanem ártatlan gyermekek. Kár bármelyik magyarnak azt hinnie, hogy az ő félrenézése nem legitimálja az uszoda kövén zokogó kölykök megnyomorítását. Ezt a poklot nem más, mint a magyarok aranyéhsége tartja fenn, és táplálja nap mint nap gyermekek gyötrelmével és könnyeivel. Hány kiskorú életével tartozik még a magyarság a Gonosznak, hogy négyévenként fél órán át elég nagynak és sikeresnek érezhesse magát?"