Törölt nick Creative Commons License 2021.11.01 -1 3 8394

Sziasztok!

Tetszik ez a fórum, örülök, hogy nem vagyok egyedül az ilyen és hasonló vágyakkal/fantáziákkal.

Nekem sajnos eddig csak egyszer volt alkalmam kipróbálni mással is. Kb 10 éve, nem a barátnőm volt, inkább csak találkozgattunk.

Nagyon szerette és élvezte a szexet, és láttam rajta ha valakivel, akkor vele biztosan ki lehetne próbálni. 

 

Arra már nem emlékszem, de talán már mindketten elélveztünk, és utána mentünk a fürdőkádba. Én kértem tőle, és nagyon-nagyon izgató volt, ahogy az arcomra és a testemre pisil. Aztán én is őt, de nekem az övére volt "szükségem". 
Persze előtte kellett egy kis bor, hogy kellően ellazuljunk..

 

Azóta mással nem volt alkalmam, persze nem is nagyon mertem volna ilyen dologgal előhozakodni.

Házas is lettem, szülő is.. a feleségem nem annyira prűd, de ilyen jellegű dolgokban nem hinném, hogy benne lenne. (Bár az utóbbi időben már szinte semmiben sem, de ez nem ide tartozik...) 

 

Kezdett "megérni" bennem a gondolat, hogy keresek ehhez partnert, de nem könnyű. Még a mai internetes világban sem.

 

A kevés szabadidő (vagy kellően előkészített alibi miatt) nem "pazarolnám" az időt sok emberre... Sokszor pedig már a levelzésből kiderül, hogy nem feltétlenül ilyen nőt szeretnék találni (tudom, nem kellene ezek alapján ítélni, de sokszor már a helyesírás, szóhasználat is elmond mindent sajnos...)

Annak ellenére, hogy férfi vagyok, és elvileg nekünk minden "könnyebb" ugye... nem feküdnék oda bármilyen nő alá, hogy "Gyere, pisilj le!"
Ez olyan, mint mondjuk egy csók. Nem kell szerelem, de azért valami közös nevező, szimpátia, minimális vonzalom vagy kémia nem ártana.. 

Plusz a lelki része (a megcsalás) sem segít a helyzeten...

Nem akartam semmi okosat írni, csak elmesélni az én helyzetem. :)