Törölt nick Creative Commons License 2021.10.30 -1 2 109

13 éves voltam, amikor felfedeztem azt, hogy másképpen vágyom a szexre, mást jelent nekem ez, mint a hozzám hasonló korú társaimnak. Ekkor feljött hozzánk az osztályfőnökünk családlátogatásra. Egy fantasztikusan csinos, 31 éves nő volt ő és egy akkoriban egészen elképesztően divatos, csinos és mérhetetlenül szexi bordó félcsizma volt rajta, amit érkezéskor az előszobában levett a gyönyörű harisnyás lábáról. Amikor Apámákkal bent beszélgetett, kávézott a hátsó szobában, egy óvatlan pillanatban kiosontam és belebújtam ebbe a csodás női lábbelibe. 38-as méretű volt, az én lábam akkor 39-es. Csodás érzés fogott el, abban a pillanatban semmire nem vágytam jobban, mint arra, hogy én is nő legyek! Ekkor döntöttem el, hogy rendszeresen fogok felvenni női ruhadarabokat, cipőt, harisnyát, szoknyát, hasonlókat, de az idő múlásával egyre inkább vágytam már arra is, hogy a szexben a csaj szerepében lehessek.

 

Innentől kezdve töbször is előfordult, hogy úgy mentem be a suliba, hogy a gatyám alatt ott volt rajtam a harisnya és a női bugyi. Ilyenkor szinte transzban voltam, amikor így maszturbáltam, semmi másra nem tudtam gondolni, mint hogy nő vagyok, kezemben, számban ott van egy helyes fiú gyönyörű fasza, kényeztetem, simogatom, szopogatom.

 

Szerencsére a középiskolában ezeket a dolgokat már egyre gyakrabban megélhettem a valóságban is. Másodikos, tehát 16 éves voltam, amikor egy végzős, már majdnem 19 éves srác - nagyon helyes, aranyos volt - valahogy kiszúrta a viselkedésemen, hogy mi is vagyok valójában és egy márciusi napon, amikor épp a toaletre mentem élvezkedni, meglepett.
Nem is szólt semmit, csak elkezdte simogatni a fekete harisnyás lábamat, seggemet, lesmárolt, csókolgatta a nyakamat, beletúrt a hosszú hajamba.

 

Mohón viszonoztam és végül egy hatalmasat pettingeltünk a toalet helyiségében.
Gyönyörű farka volt, isteni volt simogatni, húzogatni róla a bőrt, kényeztetni.
Ezt követően több ízben is voltunk együtt és mivel jómódú szülők gyermeke volt, sokszor vásárolt nekem ezt-azt, csak azt kérte, hogy ha sulin kívül talizunk, akkor mindig legyek a lehető legnőiesebb.
Három évig tartott ez a kapcsolat, melyben teljesen nőnek érezhettem magam, természetesen utóbb több alkalommal megdugott, leszopatott, istenien csinálta.

 

Azóta imádok csajos lenni, felvenni a harisnyámat, szoknyámat, csini körömcipőmet, felsőmet, kifesteni magam, kirúzsozni a számat, parókát felrakni, szépnek, csinosnak, nőiesnek, kívánatosnak érezni magam.

 

Imádok így kéjelegni! Ritkán ugyan, de előfordul, hogy annyira felbátorodom, hogy merek fiúval talizni csajosként, de csak akkor, ha az illető fiatal vagy nagyon fiatalos, vékony, helyes, aranyos, kedves, vagy persze travi/crossdress. Most is nőiben vagyok, egy isteni fekete harisnyanadrágban és egy csini női ruhában, magassarkú cipőben. Nagyon kívánom a faszt, hogy megszoptassanak, megujjazzanak, megbasszanak. Az a legnagyobb vágyam, hogy egyszer pinám legyen és azt kúrja meg egy helyes srác!