Verakavics Creative Commons License 2021.10.27 0 0 5620

Ebben az estben nem használok automatát, mert forró vízben megforgattam, ezután felforralt felöntőlé ment rá. Szárazdunsztba tettem, másnap reggel ment a polcra. Szerintem az ecet eleve tartósít, a mustár megint egy erős fertőtlenítő, nem szükséges a plusz hőkezelés. Csak egészséges legyen a termés. ---- Hasonló módszerrel többféle zöldséges kenőket-mártogatósokat tettem kisebb üvegekbe. Megpárolt hagymára mindenféle, ami van, botmixerrel összedolgozni. Felforralni s mehet az üvegbe, ezt is szárazdunsztba tettem. Fűszerezés, aszerint ki mit szeret, mihez mi passzol a legjobban.  Mindenhez nagyon jó, mi szeretjük. íPirítós, zsíros-vajaskenyér, felvágott-sajszeletek, házi-tokaszalonnára rákenni, tésztákra, krumlihoz,zöldséges piték, pizzákra ..stb. Jó ízesítők.