Mister V. Creative Commons License 2021.10.27 0 0 18158

Már több helyen is kifejtettem, hogy a magyar emberek a BDSM-et kizárólag vanilla formában ismerik, nem úgy, mint más országokban, de hát a szürke filmekből tanulták sokan, ami a valódi BDSM megcsúfolása. De hogy már a fétis is hasonló cipőbe került... hát akkor nem bánom, hogy lemaradtam.

 

A szervezőket már többször megkerestem a zenei műfaj miatt, mert mi se szeretünk nekünk "zaj" értékű zene mellett lenni, de az volt a válasz minden esetben, hogy ez a stílus és kész.

 

A korábbi rendezvényeken az "ehető-nő" csak a kezdésnél volt ott az első 1-2 órában... de hát egyrészt nem közösködnék másokkal, másrészt épp 10 centivel arrébb nyálazta össze valaki, tehát már gusztusom se nagyon lenne hozzá.

 

Ez a természetesség (nem bámulnak meg, nem szólnak meg) 200km-el arrébb pl. Bécsben mindennapos. Ott van olyan klub, ami hétköznap is nyitva van. Abban voltam már BDSM estén subként is és pelenkás buliban DL-ként is. És ott egyik alkalommal sem volt szex, csak kulturált szórakozás.

 

Szóval ami itthon "nagy szám", pedig köze nincs a valós fétispartikhoz, az pár száz kilométerrel arrébb teljesen természetes hétköznapi program számba megy... és vagy ingyenes a belépés, vagy jelképes 2-3e Ft-nyi összeg, amiért a kihelyezett eszközök (pálca, stb.) is használhatóak a bútorokon felül. Javaslom, ha 1x teheted, ruccanj ki egy hétvégére és még nyelvtudás nélkül is lesz esélyed beszélgetni, mert ott odamennek az emberhez és örülnek neked.

Előzmény: Lycralove40 (18156)