FERENSZ Creative Commons License 2021.10.26 0 0 2364

8/5 - Altaya Chevrolet Silverado:

 

 


"Helló haver, ide is értem,
ne aggódj már, nem halsz éhen.
Egyél egy Riso-t, meglásd finom,
jó szívvel ajánlom, mert mennyei bizony.

Rice, Rice, Baby :D"


Azt hiszem mindannyian ismerjük eme reklámot, melyben egy - nem biztos hogy pont ugyanazen évjáratú, de ehhez nagyon hasonló - Silverado pickuppal gördül be stopposunk mellé a medve barátunk :D
Köztudott rólam hogy szeretem a pickup példányokat, mert van hogy egyszerre kombinálja az eleganciát, a terhelhetőséget-pakolhatóságot, és a strapabíróság opcióját.
Egyszóval egy elegáns autó, amivel elvihetünk ezt-azt és még a keményebb terep sem akadály számára :D
Persze ez a manapság erőltetett SUV és terepjárókra már nem feltétlenül jellemző, mikor egy kis régi Renault 9-es is otthagyja a jeges emelkedőn :D
Megmondom őszintén gondolkoztam egy kicsit hogy egy ilyen amerikai pickup példányt szintén odarakjak-e a Kockás Abrosz Kisvendéglős dioráma melletti parkolóba, mert valahogy egy belvárosi magyar étterem és egy amerikai pickup valahogy nem összeillő téma, de aztán gondoltam miért ne?
Persze lesznek bizonyos esetek amikor maradunk a piros egérpados aláfestésnél, mert pl ha egy busz modellem érkezik vagy ilyesmi, azt végképp nem lehetne így megoldani és nem lenne idevaló.


Szépen megcsinálták a külön lámpaberakásos hűtőmaszkot, széleken irányjelzős résszel.
Jó a Chevy embléma is mely bár kissé halványan, de kivehető.
Oldalt az ajtón is megkapta a típusfelirat jelzését.


Hátul a platóra kapott egy pótkereket - melyen sajnos látszik hogy műanyag, később gondolom a többinél már figyeltek erre (mármint más pickupoknál mivel más is van ezen kívül a sorozatban és azoknál már rendes gumis kerék) - valamint a hátsó lámpák is nagyon szépek.
Piros, egy kis sárga és alul fehéres meghagyással :D
Természetesen ahogy az a pickupoknál lenni szokott, a hátsó platóajtón a márka népszerűsítését célzó, vagy reklámnak való - jelen esetben - Chevrolet felirat.