action_9 Creative Commons License 2021.10.25 -1 1 439783

Hát végig olvastam a tegnapi kocsmát... (bár ne tettem volna)

Az a baj sajnos igazad van. Mármint, h nem az a sajnos, h igazad van, hanem nem tudtunk lépni Vukmir egyszerű taktikájára.

 

Nagyon sok hsz-ra reagálhatnék nem teszem. A tiédben leírom, oszt magukra ismernek azok akik. (bár ezt sem hiszem)

Neked válaszolva egy képpel tudnék:

Akinél a labda van az a 13-as. (többször van ez a szitu, most találomra ezt találtam meg a leggyorsabban) Szépen látszik, h nem igazán engedik be Zsombit az ellen támadó és a kp- sora közé. Hogy területhez jusson, h könnyebb legyen neki indítani.

Ezzel azt érhetik el, h a játszani tudó társairól leválasszák, messze tartsák őt tőlük. Távol vannak a támadóink, hátul képességbeli hiányosságok vannak arra, h velük kialakíthasson, elindíthasson egy támadást. Ketten figyelnek arra, h Szivacskik, Silyék kapják meg labdát. Mint kéziben akit szabadon hagynak hagy lőjön (9-10-ről), úgy se tud.

Amikor - mint írod - elfáradt a Szeged vagy lankadt a figyelem (pl. 62:20-tól ez is csak egy példa) és Zsombi előtt van bemozgás egyből ziccer jött! Nem a ziccer a lényeg, hanem az jön ki, h Beró mennyire más szintet képvisel a többitől. Ha lesz ilyenből 5 alkalom és abból kettőt blokkolnak parádé van! (bár akkor is lesz hsz amelyik azt ecseteli, h elszórja a labdákat kulcspasszos szituációkban) AZ arány jó. A társnak csak annyit kell tennie, h szabad terültre egy bizonyos ütemben induljon el. Akinél az olyan feladat, h képtelen rá az nem NBII-es futballista.

 

Ha nincs Berónak lehetősége, és ráadásul nincs a szélen vagy az összekötő helyén üresbe futás, akkor két embert nem szabad osztályozni, mert falls lesz az egész! Ez a két ember a nálunk szűrő pozícióban játszó irányító (különösen ha még hátrébb tolják mint ahol ez a poszt - a kp sor mögött is játszva - valójában lenne, lásd a kép), a második a csúcsék! Akik Fecze teljesítményét tegnap kritizálta, azok csak ülnek a monitor előtt.

Tudom.

Rögtön jönnek, h de hát lyukat rúgott a szerencsétlen! Na ilyenkor kellene elővenni azokat az élményeket, h amikor ő játszott és egy óra +ra hidegre rakták (a társak) akkor nem lesz meg az a koncentráció, h ne tudjon lyukat rúgni! Innen jön az a mondás, h álmából felkelve... Már pedig Messik is hagynak ki álmukból felkelve leírt helyzeteket...

 

A meccs 0-0-ról indul és a csapat többségének egyben kell lennie, h ez eredménnyel párosulhasson. Ha pár embernél képességbeli hiányosság lesz az ok, megint másnál akarati tényezők hiányoznak, akkor ezt kapjuk, mint tegnap. Ja és azért nem jár taps mer' valaki ész nélkül rohangál és folyamatosan nem tud labdát vezetni! Arra nem lehet azt mondani, h hajt! (a pásztorkutya is hajt, még sem kap mezszámot) Akkor hajtson és ott amikor kell! Mert tegnap is - szokás szerint - jöttek értékelések amiről süt, h fogalma sincs milyen eseményt látott. Ezek a Silye rúg gólt, nem rúg gólt észrevételek, + senki sem volt jobb a vadászkutyáknál...  Nekik annyit üzennék, h azért tud Silye gólt rúgni, mert nem végzi el a feladatát!

Ezt Rage a múlt héten hulla pontosan megválaszolta Demének. Hogy azon a meccsen az egy lövésén kívül csak értékelhetetlen teljesítményt produkált, mert azt nem fogja fel, h egy adott poszton játszik és ha ott nincs produktum akkor egyel kevesebben vagyunk! Nem a gól a produktum, az egy momentum az mellett amiket és ahol hibázik!

 

 

Fecze.

Rutinos kocsmatársak írják, h a seggén veszi a levegőt.

Nem.

Fecze fog tudni annyit menni, mint bárki más. Max. nem azon a sebességen. (83:20) Centerből indulva visszajön a labdával a felezőig, a mozgásán nyoma sincs a fáradtságnak. Aki a seggén veszi a levegőt az ezt nem csinálja meg. (...és azt sem, ahol a felezőnél egy taccsért verekszik) Ha tovább engeded az is látszik amikor az egyik ügyes a labdavezetésekor sípszó lesz, és ellene fújnak. Na ott van az, h kikkel akarunk mi csatát nyerni, kiket kell a hátunkon cipelni.

...és egyeseknél  ez a teljesítmény lesz egyenértékű Beró vagy Fecze teljesítményével.

Érted?

 

Veled annyiban vitatkoznék, h nincs olyan, h pályájuk végén lévő játékosok...

Játékosok vannak! Valamint nekik teljesítményük!

Előzmény: Törölt nick (439685)