rodnas Creative Commons License 1999.12.15 0 0 305
Tisztelt Uraim!
Azért jó volna emlékezniük!
Amikor 1990 nyarán az új állami címer a történelmi címer lett, ugyanazok ellenezték a címer megváltoztatását, akik most ellenzik a korona helyének módosítását.
Emlékezzenek! Hogy tiltakoztak, gusztustalan módon a csőcselékhez apelláltak, mily rengereg pénzbe fog kerülni a címer módosítás! - Aztán meg csak annyi történt,hogy a címer közepét átragasztrották az intézmények bejáratánál. Címer csere után sajnos nem emelt senki sem szót azmiatt, hogy több helyen a hecckampányt követően letépték a felülre ragasztott történelmi címert.

Elgondolkodtató, hogy a korona, István király megkoronázása után egyből különleges státuszt kapott.Gondoljanak bele: A keletről jött nép mért tisztelte az " ellenségtől " kapott koronát?

A koronát valami különleges erő támogatta. Gondoljunk bele: ha netán az oroszok kezébe kerül, aligha jutott volna más sorsra, mint sok más olyan tárgy, mely csak számunkra értékes. Hát még ami aranyból készült!

Valaki itt a topicban becsmérelte a magyar alkotmányosságot. Emlékeztetnék mindenkit arra, hogy a magyar jog már a XIII.században eljutott oda, amit Ausztria csak a XIX, Románia a XX.században tudott elérni.

Ha a parlamentbe helyezik el a koronát, az országházba ellátogató külföldi politikusok mindegyike meg fogja nézni a koronát. Olyanok is, kik a szégyenteljes negatív magyar propaganda miatt azt hiszik, a magyar nép történelme hasonló a szlovák, román históriához.