_Pithecus Creative Commons License 2021.10.20 -6 1 54461

Cuki dolog, amikor egy kappan arról hörög, hogy két Pithecus hozzászólás között, ami szándékosan legalább egy nap, és a topiknak megfelelően késekről szól (népek, helyek, világok termékei), késekről való értekezés helyett csak "indulatokkal van tele a topic". (Persze ha szépen kérnek... :-))) )
Pedig a képeket is csak linkelem, ne fogyasszon helyet a sok érdekes tökfaragvány és vásári "gyűjtemény" elől és nehogy - véletlenül meglátva - megálljon a fejlődésben egy viziló*.  :-)

Legyen ontopik John "Hupikék" Rambotörp híres kése. Mint tudjuk ez etet, itat, öltöztet és megvéd a dzsungelben.

http://keptarhely.eu/images/2021/10/20/v01/20211020v01xsdznc.jpeg

Rambotörp ezzel szabadította ki Okoska törpnagyot és megmaradt csapatát a rájuk ferde szemmel néző, gaz Hókuszpók "Charlie" fogságából.



* off ui :"Én a vizilovakkal vagyok!" Nagy pofa, vastag bőr, diónyi agy, területvédő reflex. Ezzel együtt nagyon cuki állatkák. Bár kétségtelen, hogy a balettiskolába nem vették fel őket. Erről meg is van a véleményük, mint itt is:
http://www.keptelenseg.hu/allati/vizilo-kaki-14075
Erről itt sem szoktak le. Pedig az ősidőkben, mikor még a keresztet is kézzel vetették, mindig vittem nekik perecet az állatkertbe. :-)

Bármely hasonlóság volt, van, lesz vizilovakkal kizárólag a véletlen műve lehet, a PTA (Pithecus Tudományos Akadémia) minden kártérítési igénytől elhatárolódik!