Törölt nick Creative Commons License 2021.10.17 -7 3 132792

Láthatóan hiány van az ötperces celebekből, illetve a már meglévőknek közönségarányosan fogy a renoméjuk - Pumped Gabó, Berki Krisztián, Győzike, Baukó Éva, Kőllő Babett, Vasvári Vivien,  etc. etc. - így aztán kelle az új hús a médiába, hogy egyrészt legyen botrány, másrészt tudjon min csámcsogni a plebsz. 

 

Ez a Dederick meg a lánya három petákot sem ér, sem zeneileg, sem emberileg, de mivel egy tízes skálán mondjuk a nyanyus egy 6-os, a leányzó meg egy nyolcas, így belefér a show kereteibe. Főleg úgy, hogy a mama nyilván adott némi adományt/támogatást a műsorhoz, ami persze - egyelőre - nem fog kiderülni, legalábbis addig nem, amíg a poronty minimum nem lesz a harmadik. Az persze nem része a képletnek, hogy annyi plasztikai műtéten van már túl, hogy mikor kacsint, a térde mozog,  A lánya meg: 

 

https://24.hu/szorakozas/2021/01/30/yvonne-dederick-lanyanak-uj-klipje-eleg-beteg-lett/

 

nem csak a klipje beteg, hanem a csajszi is. Meg kell nézni néhány interjút. Brutális ego mellett, kissé neurotikus mozgás, állandó fogyáskényszer - különben seccperc alatt, lesz 90 kiló -, az erős megfelelési vágy anyunak..n nem adok 5 évet, és egy kiégett, a médiából hirtelen eltűnő roncs lesz, 'Á la Oláh Ibolya, aki ugyan nem lett emberi hulladék, de hosszú évek óta nem hallani semmit róla. Mondjuk nekem nem is hiányzik, ahogy a többi nyomoronc "hírességek, celebecskék" sem, akikből már annyi van, hogy az egy főre jutó ingyenélők száma meghaladja az USA celebjeinek számát, pedig ott 326 millióan élnek. 

 

Mindenesetre ez az X faktor sem fog kitermelni EGYETLEN valamirevaló énekest sem, mert rettenetesen gyenge a lehetséges jelöltek ének-, és tánctudása, valamint a képernyő-, illetve a nyilvános megjelenése, sőt! mindezt tetézi a hiányos szókincs, a dadogás és az őzés. 

 

Igaz, ez bőven elég a nézőknek, hiszen a folyamatosan egyre gyengülő elmebeli képességet ez bőven kitölti. Amíg nézik, addig nem kell gondolkodni...