Gyöször Creative Commons License 2021.10.14 0 1 4220

Engem meg csontkovácsolt Döme Robi, míg te kalapáltad mellettem a kereket. De végülis hazajöttem. Útközben vettem egy fonott kaskát az asszonynak, aki hazaérve nagyon nagy örömhírrel fogadott, majd később azzal a kassal mentünk húsvétolni a kisfiammal.

 

Szóval nekem az egy jó túra volt, mégha nem is tudtam végigjárni. Emlékezetes.

 

Mikor Gerke megállt akkor elkezdtek megállogatni mögöttem az emberek, így én is megálltam valami sötét erdei úton, mikor eltünt mögöttem a lámpafény. Mint kiderült nem messze a táborhelytől. Valaki aztán csatlakozott hozzám és komáztunk ott egy 15-20 percet, de nem emlékszem ki volt. Te esetleg, vagy Manó? Nemtom.

Gerkével nekem az van meg, hogy gurultam hazafelé, ő meg szembejött, megismert megálltunk elmesélte mi volt, kérdezte mit kóricálok egyedül, meg hol vannak a többiek?

 

Ez egy nagyobbacska útépítésnél volt, kanyargós úton. Nem annál az útépítésnél ami egy marha nagy füstölgő büdös gyártelep mellett volt.

 

Tehát nem messze a csapágy csere helyétől.

 

Volt Gps60csx-e bele volt töltve a track de le volt vágva minden napi út vége, mert több volt a pont mint 10000. Itton magamnak szerkesztgettem meg, többe darabolva töltöttem fel. De ott az övével nem tudtam mit csinálni, meg mondta az út őt nem érdekli, megy toronyiránt. :-)))

 

Bepötyögtem neki, hol lesznek a további napok sátorhelyei, aztán utánatok eredt.

Előzmény: dzoltan82 (4217)