kefzol Creative Commons License 2021.10.12 0 4 5423

Sziasztok!

Új vagyok itt, és örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Látom, mostanában nem túl aktív, mégis azt kell mondjam, rengeteg segítséget kaptam azáltal, hogy alaposan visszaolvastam.

Magamról annyit: Évek óta a frontin rabja vagyok, 1 hónapja kezdem csökkenteni, remélem sikerül végre letenni.

Egészségügyi dolgozó vagyok évtizedek óta, tehát már akkor is tudtam, hogy méreg, mikor szedni kezdtem. Sajnos épp a munkám miatt.

A napi emberi tragédiák sokasága olyan szinten csinálta ki az idegeimet az évek alatt, hogy muszáj volt valamit keresnem, ami egy kis békességet adhat. Eleinte elég is volt egy nehéz nap után este bevenni egy 0,25mg bogyót. Majd jött a Covid, ami hatalmas kihívás elé állította -az épp a frontintól még jobban meggyengült idegeimet-, már kevés volt az esti. Ha nem akartam sírni egy egy kritikus és sajnos minden igyekezet ellenére elveszített élet kapcsán, ha aludni akartam, hogy másnap kipihenten tudjak dolgozni, bizony több is lecsúszott. Eleinte valóban jobb is volt, pörögtem ezerre, de lassan kialakult a tolerancia, ami már egy másik oldala ennek a gyógyszernek. Így úgy döntöttem, inkább abbahagyom.

Hála nektek, szépen haladok, ma már csak 0,125 van este, kivéve mikor éjszakás vagyok, akkor egyébként sem szedtem.

Persze vannak mellékhatások, kisebb lehangoltság, ízületi panaszok, de tudom, ettől van, így jobban is viselem. Az agyam viszont tisztább, tisztábbak a gondolataim, és egy kis segítséggel megpróbálom a betegeim sorsát nem úgy kezelni, ahogy eddig. Remélem ez is sikerülni fog. Szorítsatok!

Köszönöm, hogy olvastatok.