Kapsel Creative Commons License 1999.12.10 0 0 454
bátyó

"Ha már Tannoy-okat használsz előre, akkor középre is betehetsz egyet. Mondjuk a Mercury M4-et.
A helyedben én inkább Mercury M3-at vettem volna előre és M2-t vagy M1-et hátra. De nem én költöm a pénzedet. :-)) "

Nos a helyzet az, hogy amikor én a Tannoy 632-eseket vettem (kb. 3 éve) akkor bementem a Best Kft.-hez (azthiszem így hívták a céget), vittem az akkori erölködőmet magammal, és mondtam, hogy összesen 45 eFt-om van a dologra, ajánljanak vmit.
Erre mindenféle hangfalakat aggattunk az erölködőre és ez a Tannoy szólt a legjobban.

Mercury M3 nem volt közte, lehet, hogy ez már akkor sem fért volna bele a keretbe.

Ami a Tannoy közepet illeti, az M4-et nem ismerem, de ha jól tudom az nem kifejezetten center hangfal (nincs mágneses árnyékolás, nem tehető közvetlenül TV-re vagy mellé). Szerintem a Mercury MC jó lenne, de beszéltem a Hifi Barlangosokkal és azt mondták, hogy (ami pedig Peak Power handling 140W, recomended amplifier power 10-80W) nem ajánlott az erölködőmhöz (ami pedig Peak Power handling 140W, recomended amplifier power 10-80W) , Saturn-t kéne venni ami meg 220W-os és 60 eFt fölött van.
Úgyhogy, abszolút hozzánemértő lévén, most már össze is vagyok kavarodva, mert pl. stewie wonder kolléga azt írja válaszában, hogy nyugodtan megvehetem a kisebb teljesítménű hangfalat, a Hifi Barlangos csóka szerint meg nem (lehet, hogy csak a nagyobb üzlet reményében mondja?).

Most akkor kinek van igaza?

Juiice:
Az ONKYO-val meg vagyok elégedve, előtte egy Technics-em volt és ahhoz képest sokkal szebben "csilingel". A Dolby Digital meg marha jól szól, ajánlom mindenki figyelmébe a Mátrix vagy a Bogár élete meghallgatását AC3-ban.

Eredetileg a Technics SA-AX6-ot akartam venni, de abban nem volt DD és DTS dekóder (ami a DVD miatt fontos szempont volt), azt külön kellett volna megvenni és akkor kb. 30 rugóval drágább lett volna. Plusz a Technics az utóbbi időben SZVSZ eléggé rossz erölködőket csinál, a designról nem is beszélve.

Előzmény: bátyó (452)