mAlter Creative Commons License 1999.12.10 0 0 537
Bocs, ds9!

Nem értettelek félre, csak fogódzót kerestem, hogy mondhassam a magamét :))) (amúgy szerintem hasonlóan gondolkodunk a témában)

Ami a homoszexuális férfiakat illeti: a férfiasság (most úgy gondolom hogy) olyan testi/lelki tulajdonságok gyüjteménye, amely megtestesiti valakinek az ideális párt. Ha erre gondolok, akkor egy másik homoszexuális férfi szemében igenis férfiasnak tünnek az olyan tulajdonságok, mint pl. szép test, határozottság, kedvesség.

Tehát szerintem az egésznek az a veleje, hogy a férfiasság nem egy szimpla tulajdonság, hanem egy mix, amely minden embernél más-más elemekbôl áll. Egy homoszexuálisnak talán ebben a legfontosabb a szôrös, kigyúrt felsôtest, egy manikűröslánynak az erôszakosság, a könyvtároslánynak a finom humor. Azaz nem az a kérdés, hogy XY férfias-e, hanem az hogy kinek a szempontjából az.

Vikoca!
Tényleg szégyellem magam, hogy csak így "in mediasz rés" belekotyogok a vitába és esetleg ezerszer lerágott csonttal rágózok, de kisdobosbecsszóra el fogom olvasni a topikot, csak eddig még nem volt rá idôm. :)))

(mA)

Előzmény: ds9 (532)