korx Creative Commons License 1999.12.10 0 0 24
Darki: Értem amit mondasz, de
1. nem ismerjük a törvény teljes szövegét, hogy pontosan mire is vonatkozik, azonkivül csak tervezet, tehát még alakulhat.
2. konkrétan az HBO dekoder ügye rövidesen úgy is megoldodik, mint írtam, nekem már két éve nincs dekoderem, mert csillagpontos a hálozatom
3. nem ez lenne az egyetlen törvény amit nem lehet betartatni, van ilyen egypár
4. ennyire brutál 1984 szagú eljárásokban nem hiszek egy dekoder szintü dolog esetén, azért ennél jogállamibbak a feltételek

A 6 órával kapcsolatban: az, hogy valakit akit közelröl ismersz valahol megtámadtak, még nem jelentheted ki általános igazsággként, hogy 6 óra után mindnkinek, mindenhol félni kell.
Persze van rá esély, hogy megtámadnak, de ilyen felfogással autoba sem ülhetne az ember, mart annak az esénye, hogy balesetet szenved nagyságrendekkel nagyobb.
Ezzel nem azt mondom, hogy a közbiztonság megfelelö, de ez nem is igazán ide tartozik.

A honatyákkal kapcsolatban nagyon igazad van.

Mindezen nem is nagyon kéne golyózni, ugyanis az ember el tudja dönteni, hogy van-e 2 rugója HBO-ra(például) , vagy nincs, megéri-e neki vagy nem, és ha igen akkor kifizeti, ha nem akkor nem lemond az HBO-rol, vagyis törvénytöl függetlenül úgy jár el ahogy kell, akkor nem kell tartania semmiféle következménytöl.

Az HBO nem létszükséglet, hanem luxus, aki nem engedheti meg magának, fogadja el, hogy ez van.
Addig nyújtozkodj..., ugye...

Előzmény: Darki (22)