bakibebi Creative Commons License 1999.12.10 0 0 4
Sziasztok !

Nagyon orulok ennek a topicnak, mar napok ota gondolkodtam rajta, hogy el kene inditani, aztan mondom magamban a fene egye meg, senkit sem erdekelhet ez rajtam kivul :) ))
Aztan tessek ! Hala Istennek azert megis.

Mielott en is valaszolgatnek lenne egy kerdesem : az index idevonatkozo cikke szerint mar kijutottunk az Olimpiara, mig a Nemzeti Sport szerint 5. helyet kell elernunk. Most kijutottunk mar vagy nem ? Szerintem mivel kiestek a danok igy meg nem jutottunk ki... (Ebben teved az index cikke ? (Vas András cikke : http://index.hu/cikkek/9912/kezi3/ )

Es akkor GPF kerdeseire :

Igaza volt-e a szövkap-nak, hogy a csoportban az élen végeztünk?
Szerintem ez ugy merult fel ez a kerdes, hogy ez a csapat ugy ment ki, hogy minden meccset megakart nyerni. Annyi mindenestre elmondhato, hogy ez becsuletes gondolat.

Taktikai hiba volt, vagy abszolut sportszerűség?
Szerintem egyik sem. Sportszeru volt. "Ennyi."

Szerintetek belefér a sportba, hogy direkt ne nyerjünk meg egy meccset?
Nalam nem fer bele.
Mi történt az átlövőkkel? A szélsőkkel?
Erre nem tudok valaszolni ez szakmai kerdes :)

Miért nem volt beállónk?
Erre se :)

Csaltak a bírók?
Nem csaltak. Itt Alexandrosszal ertek egyet, szerintem pontosan leirta a helyzetet, mikor azt irta, hogy ennel rosszabbra szamitott. Bevallom en is...

Normális lebonyolítási rendszer ez?
Ez egy normalis lebonyolitasi rendszer, bar allitolag felmerult a VB alatt, hogy meg kellene reformalni...

Nem épp fordítva kellene? Az elején kiesés, a végén körmérkőzés?
Nem-nem.. Nem is nagyon jut eszembe erre pelda, persze lehet, hogy akad. De ha megnezed a labdarugo VB-t ott jol mukodik ez a szisztema : elejen csoport es csak a vegen kieses..

Meg valamit szeretnek mondani : Azt hiszem ez a csapat az utobbi idok legszimpatikusabb valogatottja a legszimpatikusabb edzovel. Szamomra azzal ertek ezt el, -a jo jatekon kivul- hogy nem szamolgattak, hanem azt mondtak : mi nyerni szeretnenk. Noha nem sikerult, de emelt fovel lehetunk -remelem- otodikek. De jo lenne. Azon meditalok kozben , hogy csapat jatekokban vilagbajnoksagon hol jut meg magyar valogatott a 8 koze. Kezilabda, vizilabda jut eszembe nagy hirtelen.

En gratulalok ehhez az eredmenyhez is a magyar csapatnak !

bakibebi