ÁsítóSárkány Creative Commons License 2021.10.06 0 0 65014

Ott valóban nem kellene. Legfeljebb annak, akinek a kiindulási pontja vagy úticélja ott van, a szomszéd saroktól, vagy a szomszéd sarokig... Annyit viszont nem lenne gáz tolni a járdán.

 

A magam részéről támogatnék egy lassú de határozott és módszeres programot, hogy próbáljuk meg apránként kiszorítani a gépjárműforgalmat Budapestről. Határozottan apránként, nem a nagykörúti sáv elvétele lépésben.

Megjegyzem, fontos lenne az M0 valamilyen bezárása is az autók kiszorításához.

 

Ezzel párhuzamosan viszont alternatív kerékpáros útvonalakat javasolnék továbbra is a nagy körutak, sugárutak helyett a következő időszakra legalábbis, a kifejtést lásd itt: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=159419522&t=9004514

 

A gond ott is van, hogy nincsenek jól használható alternatív útvonalak, ami esetlegesen mégis van valami mérsékelten használható (mondjuk a Mester utca belső szakasza lehet talán erre példa), tipikusan ott sincs kifejezetten kerékpáros infrastruktúra -- ide pl. kerékpársáv mindkét irányba --, és ezek a mérsékelten használható szakaszok sem állnak össze hálózatba.

Előzmény: ainaiz (65013)