bubis Creative Commons License 1999.12.09 0 0 761
Kedves Kisgazda!

Egyszeruen arrol van szo, hogy a mostani kampanyolas hatasara mindenki ugyanazokat a hazugsagokat szajkozza, amiket a kulonbozo mediumok elebuk tesznek, es sajnos on is ezt csinalja. Ezek ugy vannak osszevagdosva, hogy minnel botranyosabban hassanak, akar politikai celzattal, akar a szenzaciohajhaszas miatt. Ezert nem erti senki, hogy amikor N.S. interkontinentalis raketarol, atombombarol, vagy gepfegverrol beszelt, arrol volt szo, hogy hogyan hangozna, ha a 35. zsoltart a mai fogalmaknak megfeleloen irtak volna meg. Szoval a raketavan es a gepfegyverrel egyszeruen csak errol van szo, de tudatosan nem adtak le meg soha(!) azokat a reszeket is a mediaban, amibol ez kiderulhet, helyette viszont telikiabaltak vele az orszagot, hogy fegyveres beavatkozasra szolitotta fel N.S. a hiteseket es hasonlo marhasagok. Egyebkent csak azt nem ertem, hogy ha annyi penzunk van (akar fegyverre is), es olyan szolgai modon kovetjuk N.S. minden szavat, akkor miert nem allnak mar a hulla hegyek orszagszerte?

A teljesseg kedveert beteszem ide a predikacionak ezt a reszet, bar tok offtopik, de mostmar mindegy. Szo szerinti leiras, es mint az elo beszed ilyen leirasai rendszerint, neha ez is nagyon hulyen hangzik (olvasodik:)).

... Tehát itt már Dávid fölszólítja az Urat mint szövetségesét, hogy "Uram, perelj és harcolj a velem harcolókkal, és a perlőkkel!" És ad utasítást az Úrnak: "Ragadj paizst, vértet. Kelj föl segítségemre. Szegezz dárdát, rekeszd el üldözőim útját." Tehát akkoriban ezek a fegyverek voltak, és az Úrnak azt mondta, hogy "hát Uram, neked is van vérted, neked is van pajzsod, neked is van dárdád; csináld meg, Uram! Te ragadd meg a pajzsodat, a dárdádat, vértedet, és menj az én ellenségeim ellen. Szállj hadba!" Egy interkontinentális rakétát neki! Egy atombombát sújts rájuk! Ragadj atombombát! Ragadj egy géppisztolyt! És így tovább. Szó szerint ezt kell venni, tehát Dávid fölszólította Istent, hogy fogja meg a fegyvereket. Hát ne gondoljátok, hogy ott a mennyben nincs ilyen fegyver!... Az emberek csak azt tudják megalkotni, az igazinak az árnyékát. Tehát ami van itt, anak az igazija megvan fönn a mennyben. Tehát ha van itt atombomba, akkor ez csak az igazinak az árnyéka. Ha van itt pajzs, vért, akkor csak az igazinak az árnyéka. Hát nem tart semeddig se az angyaloknak csinálni egyet. Hát ne gondoljátok, hogy a menny
szegényebb, mint a föld! Hogy az emberek többet tudnak produkálni, mint az angyalok! ...

Szoval lehet, hogy ez valakinek nem tetszik, lehet ezt nem szeretni, de az biztos, hogy amit ennek a predikacionak a megvagdosasaval csinalnak, az aljas manipulacio!

Udv
Andras

Előzmény: Kisgazda (760)