DaKaJu Creative Commons License 2021.10.02 0 0 6184

Üdv!

Agility 50 4T a következő hibá(ka)t produkálja:

- Szépen könnyen indul majd egy idő után (de néha már indítás után azonnal) nem reagál a gázadásra. Ha valamelyik fékkart meghúzom annyira, hogy a féklámpa világítson, akkor magához tér a motor, gyönyörűen felpörög.

- Szépen könnyen indul de bemelegedés után, magasabb fordulatnál egyszer csak leáll a motor. Ilyenkor, ha nem veszem le a gyújtást, akkor nem lehet újraindítani. Ha leveszem és visszakapcsolom, akkor azonnal indul, de pár méter után megint leáll.

Gyújtótrafó és fesszabályzó van tartalékban, azokat próbáltam cserélni, de nem hozott eredményt. (Bár a fesszabályzó csere előtt csak az első hibajelenség fordult elő. Az újjal jelentkezett a második is. Azóta mindegy melyik van rajta, mindkét hiba elő-előfordul.) A kábelköteg látható (nem tokozott) részein végigmentem, törést (zárlatot) nem találtam. A csatlakozókat széthúztam, megtisztítottam, de így sem változott semmi.

CDI tud ilyen hibát okozni? (Sajnos az nincs másik próbára.) Esetleg valami egész más vonalon kellene keresni a megoldást?