Nos mára leülepedett bennem a tegnapi orvoslátogatás. De még így sem tudom mit gondoljak igazán. Nehéz ezt leírni, szavakba önteni másképp hat, mint személyesen megtapasztalni. A doki sajnos öreg, mese nincs. Az asszisztensek is morogtak, hogy beszélni kell vele, ne tötymörögjön ( szó szerint idéztem) Most abba ne is menjünk bele, hogy beteg füle hallatára,...:-(( Akinek nincs konkrét tünete, ami esetleg isiászra vagy sérvre utal szerintem kerülje. Hiába voltam ott hosszabb ideig, érdemi dolog nem történt velem. Megint meghallgattam szerintem jobb híján, hogy instabilitás, bár tény, hogy van nálam, jól megkavarta a tornámat, mert szerinte ezt és ezt ne csináljam, míg más gyógytornász kifejezetten ajánlja. Az új tüneteimet és hogy testszerte komoly izomfájdalmam is van, meg se hallotta. Ami számomra végül döbbenetes volt, hogy elmondtam,adott esetben lépni nem tudok a fájdalomtól, közölte erőltessem. Aztán dr. Rácz Edithez irányított, igaz azt se tudta hol rendel, és egy olyan injekciós kúrát helyezett kilátásba, amit visszereseknek adnak. Nem értem. De mindegy is, mert nem megyek el, utána néztem, magánkórház orvosigazgatója és amúgy fájdalomambulancia vezetője. Ott már voltam, de ha mennék van tb-s beutalóm. Hát ennyi. Rendkívül kilátástalannak érzem a helyzetemet, mert tudom, hogy a torna nekem semmit nem ér, vagyis amit ér, nevezetesen, hogy lazább vagyok a koromnál, azt megjegyezte, hogy nem jó.