Camo_BDU Creative Commons License 2021.09.29 0 0 4803

Hát, a légből kapott állításoknál a forrással megjelölt cikkek azért egy fokkal hihetőbbek. :)

A pár hónapos munka nem munka? Miért rosszabb pár hónapot Angliában dolgozni legálisan, sok pénzért, mint illegálisan ugyanannyit, félelemben, jóval kevesebb összegért?

Nem tök mindegy hogy kiélt Angliában? Ez "USA munka" topic. 

Amit leírsz az még mindig azt jelenti hogy Angliában könnyebb munkát találni mint az USA-ba jönni és itt nekifogni legálisan.

"azoknak annyi esélyük van a legálismunkavállalásra mint az amerikába legálisan munkát vállalni szándékozó magyaroknak" 

Most írtam le hogy 5000 könnyített vízumot ad ki Anglia. Az USA nem ad ki könnyített munkavízumot.

"amig amerikában lehet feketén dolgozni" - Nem lehet, tilos. Törvényellenes. Aki azt teszi, bajba kerül. Honnan veszed hogy feketén dolgozni azt "lehet"? Nem lehet.

"mivel ott a bevándorlók egyharmada undocumented" - Ez nem azt jelenti hogy megengedett, hanem csak azt hogy még nem kapták el őket, mert nem győzik a hatóságok.

Amúgy miért beszélsz félig angolul? Én 15 éve élek az USA-ban de még le tudok írni egy mondatot anélkül hogy teleszórnám angol kifejezésekkel. :-/ 

Tök mindegy hogy Anglia... Ott egy rakás másik nyugat-európai EU-s ország, nem csak Anglia létezik. Nem azért lépett be Magyarország az EU-ba hogy lehessen más országba menni legálisan dolgozni? Ha nem, akkor ideje kilépni belőle, ha már ennyi haszna sincs. 

Előzmény: Törölt nick (4802)