Fotósképző Creative Commons License 2021.09.28 0 0 239

Ezer köszönet!

Áttettem a Chrome-ra, és egy rövid, sétás teszten rendesen működött – nagyjából. (Mellesleg a linkelt wikis oldalt nem értem, hogy akkor mobilon nem jó a Firefox, vagy asztali gépen sem, mert ez utóbbin nekem tökéletesen működi Firefoxon a merretekrjek.hu honlap...) 

- Ugyan épületek között voltam, de a beígért "amerre mész, ahhoz igazítja a képernyő irányát, tehát nem kell folyamatosan igazítani azt" nem valósult meg, pontosabban volt vagy 2-3 pillanat, amikor működött ez is (kézzel kattintgatva, fordítgatva működik). Gondolom, több műholdra rálátással jobb lesz.

- Illetve mindig feljön egy "Egyszerű nézet módra váltás" ablak alul, amire kattintva csak a Rólam oldal jön fel. Ez a mód nem működik, vagy megint én kattintottam rosszul?

- Útvonaltervezést is kipróbáltam, habár kicsit máshogy sikerült, mint a haszn ut-ban írva vagyon. De majd újból tesztelem.

 

+ Letöltöttem a szerző által is ajánlott Oruxmaps appot, amivel lehet az útvonalterveket offline is látni. Majd hétvégén tesztelem az egészet, remélem, jó lesz.;)

Előzmény: olahtamas (238)