korx Creative Commons License 1999.12.08 0 0 17
Vajk:
"Es aki fizetm az is tolvaj? Annak is ez jar?"
Nem mi csak szopunk esetleg, a többiek miatt.

Nem azt mondtam, hogy a törvényhozás most nagyot alkotott, meg egyetértek a szankcionálással, mert pl. 3 év dekóderhasználatért irreális hülyeség.
Azért akadok ki, ha valaki büszke is arra, hogy átver egy magánszolgáltatót, ezzel végül saját magát és másokat szopat meg.
Tény, hogy az állam nem szuperál valami jól, tény, hogy a legnagyobb halak vidáman lubickolnak, míg a kicsik viszik el a balhét.
Viszont ebben az országban a legtöbb ember dolgokhoz való hozzáállásával is baj van, minden szinten.
pl. Mindenki elfogadja , és aki teheti müveli valamilyen fokon az adócsalást pl. mesterember olcsóbb számal nélkül stb... Ezzel kiszursz az állammal, és ez még talán jogos is, mert menjenek az annyukba ilyen adókulcsokkal ilyen fizetések, árak és visszaforgatás mellett.
Viszont az HBO magánszolgáltató áruknak negyede ÁFA, az államnak ennyi köze van hozzá, meg annyi, hogy belepofázik, hogy mit adjon, és lenyomták a szombati szexfilmeket. Innentől kezdve ha lop tőle valaki esetleg azt éri el, hogy a cégnek nem fogja megérni és mivel nem foganatosíthatja jogait elhúz mint a vadlibák.

Az a lényeg, hogy érdemes különbséget tenni a dolgok között. Hogy nem fizeted a kötelező TV előfizetést (arra is hogy bepánikolt mindenki), kit érdekel én sem tartom igazságosnak, és nem is kapsz érte semmit, de az HBO azért, ismerjük el, szolgáltat. Ha nem is a legfrissebbek a filmek, sokat ismétlik őket(ami nem is olyan rossz), minden hétre jut pár óra szórakozás megszakítás, reklámok nélkül, stáblistával a végén. Ez nekem megér havi +1750 forintot, és nem szeretném, ha lelépne innen.

Előzmény: Vajk (16)