melnyikov Creative Commons License 1999.12.08 0 0 749
"Mellesleg egy kazal ilyen Fideszes klub is van, a maguk bejáratott köreivel (azt látod érdemes lenne megvizsgálni)."
Má'megin rondán hazudol. Nevezz meg egyetlen fideszes klubot, ahol Tasnádi szerű figuráknak nyom le továbbképző fejtágítót mondjuk Kövér lászló, vagy bármely ismertebb fideszes. Kérdéseimre pedig, jó mocskos-hites szokás szerint nem válaszolsz. Állításod szerint Hackot tanítványa hívta meg a Tasnádi Péter szabadegyetemre. Kérdéseim tehát változatlanok: Tasnádiék köréből való é Hack talajtornász tanítványa? Ha nem, őt is hívták? És ki?
Azután csak emlékeztetnélek korábbi hazugságodra:

cafon
válasz erre | adatok | e-mail 1999-12-06 19:48:15 (649)

Ez a Korda-villa egy Napi Maos álhír volt, amit a Kövértol kapott a fideszújság. Már rég kiderült, hogy KACSA.

Szép teljesítmény, hogy miután hazugságodra fény derült, a találkozó létét már nem vonod kétségbe, hanem a jól ismert mi loptunk, de a Fidesz is lop sémát veted be. Az ilyen primitív, könnyen tetten érhető hazudozás járatja le még jobban "egyházatokat" és pártotokat, a szadesz és a maszop legalább ért a profi, nehezen megfogható műfajhoz is. Télleg, nem hatnak a rám szórt átkok?
Mellesleg Kedves Asztaltársak, ee kén gondókkodni, hogy akit ilyen nyílt, szándékos hazugságon, tehát nem tévedésen kapunk, annak ajánljuk (kötelező ne legyen a szólszab nevében) az ugyanazon topikban közzétett bocsikérést. Ha egyetértetek, jelezvétek.

Pá mindenkinek,
MB

UI: türelmét kérem azoknak, akik azon NS prédikáció szövegét várják, melyben Sándorunk imádkozott a szadi győzelméért, és ellenfelei romlásáért, kollégám ui. ki kazitulaj, elutazott pár napra.

Előzmény: cafon (707)