ds9 Creative Commons License 1999.12.08 0 0 391
Na tehát :)

Szerintem sem volt ez egy rosszul sikerült este, bár utólag én sem nagyon értem, hogy a B. menüsöket miért is oda ültették thai testvéreink, hiszen nem ezt beszéltem meg velük, de majd legközelebb máshogy lesz ( next time Gadget! ).

Az elrendezés ettől függetlenül nem volt rossz remélem, hogy erőfeszítéseim az A. szekció ülésrendjében meghozták a kívánt eredményt :)))

Mi a másik asztalnál ( számkivetett asztal No.3. ) elég jól éreztük magunkat leszámítolva azt a tényt, hogy özvegy engem folyamatosan valamiféle kulturális sztereopíává degradált le, ezt azóta sem értem, de vannak a Földön ( és a Marson ) megmagyarázhatatlan dolgok.

Mi is nagyon jóllaktunk szokásomtól eltérően csak egy főételt fogyasztottam, de is nagyon ízletes volt ( az A. menüben található red curry-t ) és a többieknek ( az öreg srácok, robicsek és Kevin ) is bejött, bár Zulejka már nem volt ilyen lelkes. Az özvegyről most nem ejtenék szót, mert róla már ejtettem, tehát neki is ízlett ( in a nutshell ).

Külön élményeim közé tartozik még AlejandroDeSilva, aki időről időre felületesnek egyáltalán nem tűnő kérdéseivel halmozott el. A japán vacsora tapasztalataiból kindulva ( ahol velem szemben ült ) megpróbáltam minél messzebb ülni tőle, de ezen távkommunikációs szakember a távolságot ( mint üveggolyót ) hihetetlen érzékkel áthidalta. Don isten áldja a te nevedet, majd drukkolunk finn testvéreinknek :))) ( azért tudod, hogy szeretlek :)
medwe ismételten hozta kedves és sajátos formáját amit már a japán vacsora alkalmával is megcsodáltam. Szulamit is igen kedves volt bár ő nem fog tartozni a thai konyha kedvelői közé.
vikóca is pozitívan viszonyult a thai konyha remekeihez, bár ez tőle nem meglepő. Innentől kezdve sajnos csak azt tudnám mondani, hogy a többiek messze ültek, bár még kiemelném pintet aki mindig mondott valamit ( ízlett neki a tavaszi tekercs pl., aminek jelentős információértéke van pintet ismerve és nem utolsósorban kedvelve ), daliát aki igen nagy kedvességgel " lehősözött " engem amit köszönök, tündérlalát akinek ugyancsak ízlett, Goldeneye-t ( a hármasikrek édesanyját, keresztapa Don "Kevin" Corleone ) aki néha át-át kiáltott nékem, Kis-t aki majdnem szemben ült velem és nagyon rendes srác, meg mindenki mást akit most kihagytam, bár nem akartam, de azért mégse litánia ez :)))) Külön köszönet mAlternak aki a buli végén a kissé gyengélkedő Honda gépjármű helyretételében segédkezett :))

A végelszámolás is az általam elképzelteknek alakult, külön köszönet mindazoknak akik egy kicsivel több pénzet adtak, hogy kijöjjön a számla végösszege a hiányzók meg nem jelenése ill. nem fizetése miatt. Legközelebb máshogy lesz, majd többet várunk inkább az ételekre, de nem jó az, ha a többieknek kell fizetni azok helyet akik nem jelentek meg ( bármilyen okból ).

Thai tesóink ismételten bebizonyították jártasságukat a számla kiállításában, méltán számíthatnak, "a leglassabban kiállított számla világrekordjára", "az egységnyi idő alatt kimondott legtöbb érthetetlen angol szó kimondásának világrekordjára", "a legkevesebb angol ill magyar szó megértésének rekordjára megadott időn belül" ill. ezt már csak én láttam és ez az abszolút kategória volt a "hogyan ne értsük meg egymást mi thaiföldiek egymás között" kategóriában is címvédőek lehettek, tekintve, hogy valami katasztrófa angolt beszéltek, amivel egymással sem tudtak kommunikálni, sőt az egyik thai pincércsaj meg csak magyarul beszélt velük és ebben sem tudtak zöldágra vergődni :))))

Tehát volt esemény bőven.

Aki nem jött el az sajnálhatja, majd legközelebb tegye ezt, mert mint tudjuk: "Aki késik az nem múlik" de aki nem jön el annak meg esélye sincsen.