FarkasokkalTáncoló Creative Commons License 2021.09.24 0 0 8151

Köszönök minden segítő szándékú hozzászólást. Sajnos a helyzet nem változott. :(
A kérdésekre válaszolva:

A gép tölti, de nem látja.

A könyveket nem a programmal másoltam, csak ctrl+c ctrl+v kombival a downloads mappába. Az első próbát is úgy tettem rá, nem volt vele baja. Logikusnak tűnt, hogy így kell csinálni, de ha ezzel van baj, azt nem értem. Én úgy tudom, hogy minden ilyen eszközt eleve úgy csinálnak, hogy a felhasználó csak azokat a mappákat látja amiknek a módosításával nem képes kárt okozni a készülékben. Ettől függetlenül a többi mappához hozzá se nyúltam.

A töltés külön érdekesség, a másolás után még rajta hagytam a gépen és fel volt töltve 99%-ra. A fás logó bejött és világított, kikapcsolni nem lehetett a fényt sem. Viszont egykor tettem le és ötre nullára lemerült, aminek elvileg nem lenne szabad megtörténnie (a leírásokban több hetes üzemidőket hirdetnek) Reggel, semmit nem reagált, utána amikor ráraktam a gépre bejött először egy üres aksis kép utána a pár perc múlva a fás logó és természetesen megint világított, a képernyő világítást sem lehet lekapcsolni. Ha megnyomom a bekapcsolót felvillan a zöld fény és ki is alszik, nem indul el. Az egész készüléken ez az egy gomb van, tehát mást nyomkodni nem is lehet.

Szerencsére cseregarancia van rajta, de éppen ezért házilagos megoldásokkal mint pl. a firmware letöltés nem próbálkoznék. (mondjuk ahhoz a gépnek is látni kellene) Reméltem, hogy csak elnéztem valamit és van módja az újraindításnak, amiről nem tudok.