dear-bear Creative Commons License 2021.09.22 0 0 7130

A kemencémet, Ytongból épitettem. /A külseje Ytong a belseje természetesen samott/ Teljesen autodidakta modon. Az egyik év szeptemberétől, a következő év áprilisáig mindent elolvastam, amiről ugy gondoltam, hogy hasznos lehet.

 

Ennek már 6 éve.

A kemencém azóta is remekül működik. 

Nemcsak pizzára használom, hanem a sólet cserépedényben is itt készül, de emlithetem a szilva lekvár főzését is.

 

Általában 3-3,5 kg száraz fával érem el az "üzemi hőmérsékletet".

 

A magam példájából kiindulva, sztem mindenki képes egy ilyet megcsinálni.

 

Ugy lehet számolni, hogy kb 1/3 - 1/2 árból jön ki, azokhoz az árakhoz képest, amit a hivatásos kemenceépitők mondnak.

 

 

Előzmény: vizizé (7128)