Carina_S Creative Commons License 2021.09.19 0 1 683084

Hogyhogy kik??? :-))) :-D -- Aki itthon él Magyarországon, az mindenki tudja erre a választ!

 

A "kik?" kérdőszó itt arra vonatkozik, hogy kik az ál-zöldek?; vagy pedig  arra vonatkozik, hogy kik a magyar titkosszolgálat emberei akik lebuktatják őket?; ez ui. nem mindegy hogy ez kikre vonatkozik!!

 

Ha az a kérdés, hogy kik az ál-zöldek*, arra az a válasz, hogy ezek az LMP-ben és a Momentumban ülnek benne. Az LMP-nek még a logójában is egy zöld tárcsában lépkedő fehér emberalak járkál (fel-alá), és önmagukat is mint "A zöld párt!" szlogennel jelenítik meg. Egyébként az LMP és a Momentum tagjai közül is azok a leggyanúsabbak erre, akik a jobboldali Orbán-kormányt a leghangosabban visítva-kiabálva szidják átkozzák, ill. akiknek a legszorosabb kapcsolataik vannak a brüsszeli bürokratákkal, közülük is Martin Shulz-zal, Guy Verhofstadt-tal, a noborderes Soros-aktivistákkal, a Soros-hálózat embereivel, a nemzetközi pénzgazdasági spekulánsokkal(!!!), és a többi hozzájuk hasonló liberális gazemberekkel!!!

 

*Hozzájuk hasonló alakok tették tönkre a 2000-es évek első felében a magyar libatenyésztőket a Bajnai Gordon által vezetett Wallis Rt. és Hajdú-Bét cégek képében, ill. a velük Ausztriából kapcsolatot tartó Négy Mancs ál-"környezetvédő" szervezet** képében. Ezt a szervezetet, és miatta Ausztriát is egyébként visszamenőleg is el kellene számoltatni és kártérítésre kötelezni Magyarországgal szemben, a Magyarország ellen szándékoltan elkövetett súlyos gazdasági bűntetteik és a más országainak belügyeibe való beavatkozás tilalmának megsértése miatt!!! -- **Miattuk libatenyésztő emberek ezrei menekültek az öngyilkosságba a gazdasági átveréses bűncselekmény-sorozat miatt!!!

 

Ha meg a kérdés arra vonatkozik hogy kik az őket leleplező Magyarországot védő titkosszolgálati emberek, akkor erre még egyszerűbb a válasz.: ŐK titkosszolgálati emberek, és a nevük jobb ha nem is kerül napvilágra, különben nem tudnának titokban és ezáltal sokkal-sokkal megbízhatóbban utánanyomozni az ilyen gyanús alakoknak!!!

Előzmény: crow_csíííz (683082)