Berendi Peter Creative Commons License 1999.12.07 0 0 1895
Szokott egy Ganz mászkálni az 1-esen, de annak semmi köze a 17-eshez! A 17-es Ganzok (eddig mindig, amikor láttam) ÜRESEN döcögnek végig!!!

Sajnos ellent kell mondanom, eleg gyakran jarok az 1-esen, a nap minden szakaban. Hajnalban az ICS-k csak Obuda fele mennek, este csak a Salgotarjani utca fele. Legtobbszor lezeng rajtuk nehany utas (pentek-szombat este sok is), ha megsem, akkor is megallnak es ajtot nyitnak. A homloktablan mindig kint van az 1-es szam, oldalt es hatul nem annyira jellemzo. Nagyjabol a meghirdetett menetrendnek megfeleloen kozlekednek, mikozben pl. estenkent esetleg kozvetlenul elottuk vagy utanuk (vagy akarmikor) elmegy Obudatol a Lehel utig egy Tatra szerelveny, "Angyalfold kocsiszinbe" felirattal, szinten utasokkal. Ha jol tudom, a garazsmenetes villamosoknak minden megalloban meg kell allniuk es utasokat felvenniuk.

Az egesznek az amator fejemmel felfogott icipici ertelme az lehet, hogy a Domus elotti kitero lezarasa (feltoltese, mittudomenmije) ota az angyalfoldi kocsik reggel csak Obuda fele tudnak elindulni, es a Salgotarjati utcatol a Lehel utig oket helyettesitik a munkaba igyekvo Ganzok.

Előzmény: division by zero (1892)