funfun111 Creative Commons License 2021.09.18 0 0 111760

És akkor Tóth Gabi...

 

"Tóth Gabit 2004-ben ismerte meg a közönség, amikor a Megasztár második évadában szerepelt. Az első szezon nyertese, Tóth Vera testvéreként érkezett, majd egészen a harmadik helyig jutott. Ő lett az évad legjobb női versenyzője. Ha jól emlékszem, akkor a zsűri azért nem "engedte" megnyerni neki a versenyt, mert attól tartottak, hogy Gabi túl fiatal lenne ebbe a világba, hogy a naiv, szinte még gyerek, és a teljesen vadóc Tóth Gabi lelkét nagyon hamar megmérgezné az álszent és kizsákmányoló popszakma. Ilyesmik hangozhattak el a zsűri szájából. Az énekesnő akkor volt 16 éves."

 

https://port.hu/blogok/peter-david-megmondja/a-toth-gabi-gyulolet-eredete/article-76964?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=content

 

Ha jól emlékszik a poszt szerzője, a zsűri féltette anno... most meg mintha az lenne, hogy szinte belekényszerítették ebbe az egészbe.

 

A másik, hogy a nővére húgaként érkezett, szintén a szerző emlékei szerint. Tehát nem "saját jogon", már ott volt hátszél.

 

Az meg az én véleményem, hogy 16 évesen azért szülőknek is ott kell lenniük, és még nem szabad elengedni a nem nagykorú gyerekük kezét. Ráadásul azért Vera már belelátott, mi van a színfalak mögött. De ezek szerint Gabinak a saját döntése az volt, ezt akarja választani. Azért azt tudnia kellene mai fejjel, kevés olyan szakma van, ha egyáltalán van, aminek ne lennének árnyoldalai. Az orvos sem csak fehér köpenyben, fonendoszkóppal a nyakában sétálgat a folyosón, bizony van, hogy mindenféle váladékok, szagok között ténykedik. A tanár sem csak szófogadó zseniket tanít. Sorolhatnám.