"Most vagy baromi buta vagy, vagy annyira bután mosakszol, hogy az mindenki számára átlátszó. Kezdte marharépa a tankos Gyuri bácsi eljutásával a Corvin-közből a Deák térre, te meg jól rákontráztál, még térképet is hoztál, amin persze, nincs rajta a Corvin-köz, nem is lehet.
Most meg igyekeztek letagadni, hazug fideszesek. "
Csodálatos, zseinális kigyószisz!
1. Soha nem említettem a Corvin-köz. De ha megtalálod amikor nem rád hivatkoztam, akkor bocsánatot kérek. Ha nem akkor te jössz eggyel!
2. Amit "marharépa" degradáló megjegyzéssel illetett megjegyzése volt, az a "tankos Gyuri bácsi" ment a Corvin-köztől a Deák térhez, de nem tankkal!!!
3. Közben kevered a kikerülte és lement fogalmakat, úgy, hogy a lement-et én nem is használtam.
"Azt mondja, október 23. mindig is fontos volt neki. 2006-ban nem a tüntetések miatt ment Budapestre, bár a napi politikát akkor is követte, hanem a Vér és Becsület szervezet gyűlésére mentek egy barátjával. Napközben mások is csatlakoztak hozzájuk, ittak egy sört a Magyar Sörözőben a Corvin köz közelében, de ekkor még mindig nem volt szó semmilyen forradalmi cselekményről.
A városban járva aztán a Deák tér közelében látta, hogy “igencsak lőnek”, és a környék tele van tüntetőkkel. Hamar elvesztette ismerőseit, és repültek felé a könnygázgránátok. “Megmondom őszintén, én is tapostam el könnygázgránátot, ezzel a cipővel itt” mutat rá fekete bőrcipőjére. Sőt, ekkor derül ki, hogy igazán felkészült az interjúra, pontosan úgy öltözött fel, ahogy aznap volt. Fekete nadrág, zöldesszürke pulóver, és ekkor leemeli a falról aznapi sapkáját is, és teljes lesz az öltözet.
Ekkor vette észre, hogy arrébb tolják az Erzsébet téren kiállított tankot (amit egyébként korábban a Szabadság, szerelem című film forgatásához használtak). Akkor már többen álltak a tetején, őt pedig elkapta a nosztalgia. Gondolta, felmászik rá."
Forrás: Tíz percre újra '56 volt
Kicsit vissza kellene venni.