én borzalmasnak találtam ezt a trailert elsőre. a hangvétele teljesen elüt a sorozattól: akcióorientált, szájbarágós, klisé szar.
aztán rájöttem, hogy ok, ez egy trailer, amivel próbálják eladni a filmet, ami ettől még lehet bármilyen más is. és elkezdtek feltűnni az érdekes részletek.
- livia tényleg szupernek tűnik 3 másodperc alapján, hihetetlen az a lefitymáló tekintet, a hanghordozás, remélem, nem basszák el
- féltem a kis gandolfinitől, és a hangja mintha kicsit off lenne, de van egy snitt, amikor silvioval (?) föléhajolnak valami szerencsétlennek, és ott van az ördögi tony mosoly. nagyon remélem, hogy nem arról fog szólni a film, hogy ezt az ártatlan lelkű galambot megrontják a nagyok. ez a fajta kisarkítás nem vallana chase-re, és ezért örülök, hogy nagyon finoman ott van az előzetesben az igazi tony.
- dickie junkieságára több utalás is van, de a legjobb a trailer végén, ahogy liottára reagál. ha csak feleannyira jól hozza a drogos karaktert, mint michael imperioli, már kurva jó. ez alapján engem az ő alakítása is elkezdett érdekelni.
amúgy nekem az az elméletem, hogy tony nyírja ki chris apját. ha nem is ez lesz a csavar, de mindenképp várom, hogy kiderüljön, mit hazudott arról a rendőrről chrisnek. mert ugye nyilván hazudott.