Joeey Creative Commons License 2021.09.06 0 0 47991

Szintén szombaton voltunk és igazából az általad leírt Pozsonyi városnézéssel összekötve szerveztük a programot, de az általad leírtakra reagálva, én az alábbiakat tapasztaltam:

  • Fél 10 körül érkeztünk, parkolás flottul ment, COVID ellenőrzés 12 másodperc, biztonsági ellenőrzés és jegyvizsgálat kb. 5 másodperc. A biztonsági ellenőrzés a táskábapillantással nem volt valami túlbiztosított megoldás egyébként.
  • Lehet nem leszek népszerű, de Grippenes honfitársunk repülésénél sokkal nagyobb tüzijáték volt a Belga F16-os szerintem.
  • MIG-29 valóban hiányzott, kicsit csalódott is voltam emiatt.
  • Statikus programok kordonozása számomra furcsa volt, délelőtt néztük és nem tudtunk a vadászgépek előtt elmenni, "csak" az ellenkező nagygépes oldalon. Lehet délutánra fordítottak?
  • Kifelé kijutottunk kb. 5 perc alatt, amiből 4 percet az éppen érkező vonat miatt álltunk. Sose nagyobb várakozást.

Ami számomra hatalmas negatívum (az olaszoknak pedig hatalmas grazie mille! amiért mindezt angolul és profin prezentálták) hogy kizárólag szlovákul ment a diskurzus a repülések alatt. Ide kapcsolódik, hogy ha international egy rendezvény, akkor legyenek már international (legalább angol) feliratok, ne pedig a szlovák szöveg alapján kelljen kitalálni hogy mit is jelenthet.

 

Összességében: megyek jövőre is.

Előzmény: glacibacsi (47988)