Serial Slut Creative Commons License 2021.09.06 0 0 504

Nem láttam, bocsi.

 

Sandbox survival/crafting játékokkal, illetve "szellemesekkel" főleg, most a 7 Days to Die a kedvencem, de szerintem az összeset kipróbáltam már, amit csak érdemes: The Forest, The Infected, Raft, Mist Survival, Night of the Dead (7 Days copy, mint rájöttem), Green Hell (túl szenvedős, hamar abbahagytam), Subnautica 1-2... meg volt pár, ami hiába népszerű, nekem nem jött be (Osiris, Subsistence, Stranded Deep). Kategóriájában messze a 7 Days a legjobb és a legösszetettebb.

 

A "szellemesből" Phasmophobia és kistesói, ezeket a pasimmal együtt néha, de ő továbbra is marad a lövöldözőseknél. Meg nyomtam egy kis Ranch Simulatort, az is jópofa, illetve Animallicát és Devourt. Megvettem a Hobo Tough Life-ot is, de nem tudtam megszeretni, túl szenvedős az is.

 

Megtaláltam azt a néhány kategóriát, ami bejön, főleg a túlélős kategória a nekem való és néhány borzongós, kreatív játék, szóval figyelem az erre "szakosodott" streamereket. Sok játék ezek közül még mindig early accessben van vagy épp csak most jött ki, mint az Obsideo vagy a Ghost Hunters Corp, amik a Phasmophobia népszerűségét lovagolták meg.

 

Te mivel játszol?

Előzmény: Tuk Peregrina (502)