vermestibi2 Creative Commons License 2021.09.04 0 0 3042

Azt vettem észre, hogy a jó találkozókon még fényképezni is elfelejtek. Így történt ez most is; csak a polgári benzinkúton készítettem két képet.

 

Mivel korán indultam és jó tempóban tudtam haladni, még nyolc óra előtt odaértem a rendezvény helyszínére. Még nem nagyon volt ott senki, én sem mentem be, hanem tovább mentem Polgárra, és itt vártam be Verho4-et és Név helye Zolit. Mint kiderült, Zoli Babettája kicsit makrancoskodott, a gyújtás kihagyogatott már Miskolctól, és nem oldotta meg a problémát a gyertyacsere. A benzinkúton megszakértettük a dolgot s átgurultunk a legközelebbi motorosboltba egy gyertyapipáért és gyújtókábelért. Végülis ez utóbbi volt a baj forrása: a színéből ítélve még az eredeti gyújtókábel lehetett rajta, s az elmúlt negyven évben elfáradt. Kábelcsere után nem volt több gond a géppel, "hasítottunk" Folyásra.

Leparkolás után úgy belemelegedtünk a beszédbe, hogy majdnem egy óra múlva jutott eszünkbe, hogy szét is kéne nézni...

Jó volt a társaság, sokan odajöttek beszélgetni meg fényképezni.

13 óra után indultam el, de még nem haza, hanem Hortobágyra. Az óra szerint ma majdnem 160 kilométert tekertem bele a Rigába (de lefelé csal, szóval legalább 180 volt az).