Nincs komoly probléma köztünk. Sztem:)
1. Sztem is hülyeség mindkettő.
A térdelésben az zavar, h egy beképzelt sportoló (tök mindegy milyen szintet ért el a szakmájában, mert nem a szakmáját érintő kérdésben nyilvánult meg!) indította el, úgy ahogy... De a legnagyobb baj, h itt nem állt meg! A Ringen (is) bemutatta a felsőbbrendűségét. Ki ő, h egy nemzetet bíráljon? (Vettel és hasonlókkal egyetemben)
De a lényeg, sztem egy rettenetesen rossz módon, rosszul kommunikálva indított cselekedetet hájpol(tat). ...és tenné kötelezővé mindenki számára a követését. Szeretném én eldönteni, h a rasszizmus ellen h küzdök, vagy nem küzdök. Ne mutasson példát nekem, mert ő a rasszizmus egy kis szeletéből indult csak ki. Konkrétan abban ami őt zavarta vagy amit ő lát. A rasszizmus elleni küzdelem nem csak abból áll, h a feketéket bánccsák, márpedig ő csak(!) ez ellen hívta fel a világ figyelmét. Most már a követői -talán ő is - próbálják "totális" rasszizmus elleni küzdelemnek beállítani, de ezt utólag nem lehet szépíteni, mert nem annak indult.
Az sem tetszett, h rohangált a nem térdelő pilóták után, h az a sporttársa h mert állva maradni... (Kimi, Kvjat, Vettel...)
Az tényleg zárójeles, és itt egy pici (vagy nem is kicsi) kitérőt is tennék a pontoknál, h végül is kik oktatják a magyarokat?!
Vettel Hamilton kezdeményezésére nem térdelt le, de az természetes Vettelnél, h a "szivárvány-törvény" miatt térdeltetné a magyarokat. Ő mondhat nemet, más nem.
Ami a magyar pedo-törvény miatt történne ugye. Azt nem tudni kitől értesült róla, h olvasta-e azt a Közlönyt (a magyarok 1 ezreléke sem sztem) de van véleménye. Nem is halk! Hát mé'nem megy már a...
Mindkettő!
Lújíz még nagyobb magasságokba ért, mert nem csak a térdelésben villantotta meg a képességeit, hanem a gyereknevelésben is. Persze nem apaként.
Hát legyen nekik természetes angoloknak, svédeknek, belgáknak, h 12 éves kortól nemváltó műtétet hajthassanak végre gyerekeken. Szülői belegyezés nélkül! A skótok voltak a legbátrabbak, a fekete nagyhangú autóversenyző Ringen tett kijelentései után - azt nem tudjuk, h annak hatására - a világ legbátrabb honanyái, honatyái lettek, ők a nemváltó műtétnél 4 évre vitték le a korhatárt. Tehát ha az elmeroggyant szülők úgy gondolják, h nem okés valami, mert pöcörős csemetéjük született, akkor fiúk lányos maskarákban, lányok fiús ruhákban felkészíthetik a 4 éves gyereket, h az a jó neki ha 4 felé vágják a micsodáját és visszagyűrik.
Ennek a Lújíz gyereknek az is természetes, h született angol vagy Angliában élő férfiak egyre hangosabb felháborodásukat fejezik ki, mert nem kapnak méhnyakrák szűrésre beutalót. Ezekkel bombázzák Borist. Mert neki, mint autóversenyzőnek az tök természetes lenne, h férfiak született nők előtt menjenek erre a vizsgálatra. Tök mindegy van-e náluk várólista vagy sem.
Na és az is természetes nekik, h ne sétáljanak a Forma I-ben - a nagyon nagy többség szemében - gyönyörű csajok a felvezető kör előtt az aszfalton. Küzdjön ezért! Csak annyit kellene mondania az övéi felé, h akinek nem tetszik nézze a meleg vagy transz Forma I-et. Vagy mindegyik pilóta dönthesse el, h ki tartsa azt az ernyőt. Lány, fiú vagy agyhalott.
Az ellen sincs kifogásom, h fiúk párban vagy lányok párban gyerekeket neveljenek. Próbálkozzanak mindennap, a nap minden percében, ami összejön, neveljék föl. Ha valami problémájuk van pereljék be a jó Istent, vagy a majmokat vagy az ebihalakat attól függően, h honnan eredeztetik az emberiséget. De van egy nagyon nagy bája ennek a gyereket szeretnék nevelni történetnek! Itthon 99%-ban nem szeretnének színesbőrű (helyezzük a hazánkba ezt jelzőt) gyereket örökbe fogadni. Szetem a 99%-kal keveset mondtam, de még 99-90-70-50-45%-ban sincs velem hasonlóan gondolkodó ember az országunkban. Nincs képzavar a témában ha szélesebbre húzzuk a halmazt? Meglennék lepve, ha ez a briteknél lemenne 0,1%-ra, mint toleráns nemzet. Vagy bárhol. Szal itt lövik lábon magukat!
Na ezek oktatnak.
De visszatérve, abban tényleg lehet valami, h a feketéket rabszolgasorban tartó nemzeteknek van bűntudatuk. Vezekeljenek. Nekem ne kelljen és előttem ne is mutassák, mert a belügyük. Ha rám is tartozik, akkor innen egy tyúklépés csak, és tapsolnom kell az igazi majmoknak, mert valszeg idén is bajnokságot nyernek, és jövőre is a BL-be jutásukért kell kötelezően szorítanUNK!:)
2. Igen
3. Igen.
4. Igen.
5. Mi köze politikai vonulatoknak a sporthoz? Nincs olyan, h ezt engedem, azt nem. Mert valakit ez háborít fel, valakit meg az.