desdemona Creative Commons License 1999.12.03 0 0 52
))) fehér zászló..creatinnak

Ez velem is elöfordult már, hogy nem tudtam mit kezdeni a rámzúduló és felgyülemlett és közben elbukástól rettegö végrekimondott- érzelmekkel.
Egy ideig azt hittem, hogy ez az én végzetem, hogy épp amikor végre van egy igazi barátom (általában jobban szeretek fiúkkal barátkozni) és minden tökéletes, akkor kinyögi, hogy szeretne többet.
Megjegyzem: AZ a szakasz, mielött kimondja és én még nem sejtem (v. ford.)-- neki talán a legnyomorúságosabb, nekem viszont azok voltak a leggyönyörübb hónapok, évek..Annyi odafigyelést egy baráttól soha nem kap meg az ember mint egy ilyen helyzetben. Szép álom´ és az egyik fél hogy szenved! -mostmár tudom.

Čletemben eddig 14-24 éves koromig ötször kerültem ilyen helyzetbe.`Nagy -akár gyermekkori- barátságoknál is.
Mikor tartott, nagyon sokat jelentett nekem - föleg az egyiknél. Volt olyan, hogy valami nagyon bántott, de mosolyogtam, szinészkedtem, röhögtettem a többieket, utánoztam ismert személyeket, dölt a humor mindenkiböl - a fiú meg odahúzott magához és azt mondta--"Mi baj? Elmenjünk innen?!!" Lehet, hogy csak nekem a mániám ez a "szavak nélküli megértés", de van ilyen néha és az nagyon jó tud lenni.
Régen nem tudtam igazán kezelni ezeket a befejezödéseket..meg hogy hogyan viselkedjek, nehogy megbántsam ..stb.
Ma már tudok úgy viselkedni, hogy a másiknak ne legyen annyira nehéz és én ne legyek sem tapintatlan sem pedig "szánó"..(sok nö ilyenkor úgy reagál, hogy "..tudod, hogy mennyire csíplek, sajnálom de mit csináljak, ha nem vagyok beléd szerelmes..)
Ezekre nincs mit mondani.
AHOGY irtad creatine, minden TANULŔSI folyamat.
Mire én megtanultam, hogyan kezeljem ezt a nálam sokszor-volt problémát, addig én kerültem hasonló helyzetbe, és nagyon is óvatos vagyok, mert abban hiszek, hogy ha két ember tényleg akarja egymást, annak egyszerüen ki KELL derülnie és nemcsak a sorsban elöre megírtak miatt.
A topic olvasóinak ajánlom, -egy nálam valamennyire bevált módszer- teremtsetek KICSIT félreérthetö helyzetet..csak finoman, épphogy..megnézed, hogy hogyan reagál és aztán azonnal folytatod a rég megszokott stílusban. Ha már picit vibrál a levegö, akkor lehet mindig továbbmenni. Ha nem igazán, akkor adjátok inkább fel, én most ezt tettem.
des