Omega12 Creative Commons License 2021.09.03 0 3 7556

Még talán el is fogadnám eme hozzászólásodat, ha nem tapasztalnám, hogy, ami magyar és sport, ott még a kákán is csomót keresel.

Miért nem lehet egyszerűen csak örülni ennek az eredménynek, jöjjön össze bárhogy is? Igaz, ami magyar siker, érjük el bárhogy, bármiben te ott mindig valami kifogást keresel ez miért jöhetett össze.

 

Illetve még az előző nagyon intelligens kérdésedre  annyit válaszolnék, hogy igen, lehet jobban örülnének, ha minden testrészük ép lenne, ha élhetnék 100% -an az életüket . Lehet elcserélnék ezt a címüket a kerekesszékkel, mankóval stb...   Azonban ezek az emberek legalább valamiben megtalálták az életük értelmét, nem siránkoznak, nem akarnak a vonat elé feküdni, mert mondjuk tizenévesen ezt dobta nekik a gép, vagy úgy születtek ahogy,  hanem elkezdtek valamit csinálni, amiben célokat látnak.

Arról már egyikük em tehet, hogy kevesebb az induló és több a versenyszám.

 

Talán egyszer, ha te is megpróbálnád az ő szemléletüket elsajátítani, sokkal boldogan élhetnél és nem minden olyan fórumon, ahol magyar sportsikerekről beszélünk, te játszanád az agresszív kismalacot.

 

Illés Fanni nyilatkozata fogott meg leginkább, mikor azt mondta, hogy örül, hogy nem vették észre, hogy születési fejlődés áll fenn nála, mert akkor valószínű nem engedik megszületni. Ö pedig így boldog, és örül, hogy él.

 

Téged miért bánt, hogy ezek az emberek sikeresek valamiben?

Előzmény: ave én (7553)