VMax
1999.12.02
|
|
0 0
23
|
Whitey:
Szertintem erdeklodj az aktualis markaszervizben. Nekem a pilisszentivani fiat-nal boktek ki, hogy valoszinuleg visszahivas lesz a dologbol, mert meg aa gyariak sem jottek ra az okara. De a hideggel egyutt eltunt ez a "feature".
A gumim 175/65R14 volt. En vegigneztem egy csomo ujat a szalonban, es mindegyiken ez volt, kivetel a Bravo Abarth amihez ugye dukal a 195/55R15 az alufelnin. Mondjuk nekem Bravam volt, de a Bravokon is ugyanezt a meretet lattam. A 185/60R14 egy joval vaskosabb meret... 145/146-os ill. 155-os alfan van ilyen. Mondjuk szerintem eleg fura, hogy gyarilag ilyennek kaptad (mar ha uj volt). Egyebkent a felszerelheto meretek a lineaccassori katalogusban vannak 14-tol 17 collig.
Mas: azert eleg massziv egy auto ez. Az emlitett balesetnel egy kerites beton alapjat valasztottam a busz helyett, ami csunyan bement a motorterbe. Az eleje (meg a lelke) jol osszetort, de az utaster teljesen serteten maradt.. gyujtas le, kezifek behuz es gond nelkul kinyilt az ajto. A masik ami nagyin pozitiv, az elso ontottvas lengokar. Na ezt neztem, hogy milyen pici darab, birja-e majd ez a magyar utakat? Az utkozesnel ezen csuszott a beton elen a kocsi, de semmi marado alakvaltozas... azert ez nem semmi. |
Előzmény: Whitey (19)
|
|