endrebá Creative Commons License 2021.08.31 0 0 1382

Az egyenlőségpártiságomat kellett neked magyaráznom, mert azzal érkeztél hogy  elvitattad tőlem.  Elmondtam hogy fogyatékosügyben hogyan voltam, meg csajozásügyben hogyan voltam, abba nem akartam belemenni hogy hogyan segítettem a volt feleségemet a tanulmányaiban magasan fölém emelkedni, mert az például a nőhatalom segítése volt... de példákat mondtam hogy hogyan voltam én egyenlőségpárti - és a végén leírtam hogy egyenlőségpárti az aki elveszi attól akinek többje van, és odaadja annak akinek nincsen.

Te a 1373 - asban ezt azzal vitattad, hogy megfordítottad és "kisarkított, seholnemlétezőnek" nevezted.

Megkérdeztem hogy a te kifordításod-e a kisarkított, és erre jöttél hogy te nem fordítottál ki semmitse, csak az én slendriánságom zavar.

Három hozzászólásodban háromszor váltottál irányt, minősítettél le, próbáltál meghazudtolni.

Szerintem senki nem így akar mást megérteni.  Örömmel kezdtem mesélni neked, de a fentebb vázolt vitatechnikád kínossá tette az egészet.

Én a hangulatáért Indexezem.. a jó hangulatáért -  ha meg akarsz szégyeníteni, akkor nem jó helyen vagy. 

Előzmény: binda (1381)