Anolia Creative Commons License 2021.08.31 0 0 712

Kedves Fórumtársak!

 

Tegnap elkezdtem visszanézni a Virágzó szerelem - Kiraz Mevsimi c. film  első részeit. Őszinte leszek, nekem ez a sorozat nem igazán tetszik. Nincs benne semmi, ami megfogna.

Özge Gürel továbbra sem lett a kedvencem, ugyanúgy nem szeretem mint Hazal Kayát- akit a Tiltott szerelemben néztem. Nem tudnám megmondani miért nem tetszenek.  Pedig ez utóbbbi lányt nagyon régen egy-egy részben láttam mikor először adták a Tiltott szerelmet, akkor sem volt szimpatikus és most sem.

Először azt gondoltam erről a filmről , hogy az utóbbi időben készítették, de valószínűleg inkább nem volt meg a fordítás. Aztán rákeresve kiderült ez még a Dolunay /2017/ előtt 2014-15-ben készült.

 

Ellenben Serkan Çayoğlu éneklése sem váltott ki belőlem semmi érzelmet, de a filmben végül is nagyon szimpatikus volt. Még jóképűnek is mondhatnám. Magas, izmos , dús haj stb.

 

Este aztán kiderült, hogy 2 részt is adnak ebből a filmből a Life tv-n, így este elkezdtem nézni, igaz több részt is kihagytam, de ebből szinte semmit nem vettem észre. ez a film is oda tartozik, amiből nyugodtan ki lehet hagyni részeket.

 

aztán azt is észrevettem, hogy újabb filmet is adnak 10-kor, az Édes bosszú c. filmet.

Már annyi filmcím van, törökül, magyarul akár több is, hogy első ránézésre nem is jutott eszembe melyikről is van szó., csak amikor beleolvastam miről szól.

 

Hát ez a film a Tatli intikam, amit már ajánlottam megnézésre. Igy az első részben nem sok minden derült ki. Ez is elég régi film, 2016-ban készült, a Meryem 2017-ben. Furkan Andıç még csak 26 évesen játszotta ezt a szerpet, szerintem nagyon jól.

 

Leyla Lydia Tuğutlu-val nagyon jó párost alkotnak.

 

 

Továbbra is nézem az Ada Masali és a Sen Cal Capimi c. filmeket, kiváncsian várom minden nap a folytatást.

Kerem Bursin mellé igazán adhattak volna egy alacsonyabb lányt is.