Nobody1 Creative Commons License 2021.08.30 0 0 6076

Én a központi fűtést akartam volna kibontani a naggyal, de már a második colos csőnél elkezdett kerepelni, pedig meg sem szorult a tárcsa a vasban. A kicsi meg a bekapcsolás után szinte azonnal füstjeleket adott mint egy ijedt sziú harcos, pedig még csak a levegőt vágta. Lehet én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy mindkétszer a sz@rt emeltem le a polcról, de beleuntam.

Veszek a "nyafogáson" vagy a "vakerán" inkább használt ipari gépet annyiért vagy sokszor olcsóbban és azokban eddig nem csalódtam. Igaz alaposan megnézem ki az eladó és a gépről is igyekszek mindent megtudni.  Például legutóbb egy AEG akkus fúrót vettem kofferban 2 db gyenge akkuval, töltővel kapuig szállítva 6750 Ft-ért. 6200 Ft volt hozzá a 2 adag új lítium cella, tehát 13 ezerért van egy megbízható, nyúzható gépem. Előtte 4000 + postáért egy Elu felsőmarót vettem, csak a beszorult, felakadt szénkefét (volt itthon) kellett benne kicserélnem. Azelőtt egy szintén AEG hibátlan nagy flexet 12 + postáért, előtte egy Bosch akkus fúrót szintén kofferrel 2 gyenge akkuval, töltővel 4ezer + postáért. 10-ért lítiumosították a 2 aksit és adtak hozzá új töltőt, tehát ezt is megúsztam 15 ezerből, stb, stb.

Szóval én dolgozni akarok a gépekkel és nem mérgelődni a félbe maradt munkák miatt meg állandóan visszahordani garanciában a 20-40 km-re lévő boltokba...

Előzmény: kavicsos64 (6075)