barrix1 Creative Commons License 2021.08.30 0 0 711

Sziasztok kedves Fórumtársak!

 

Nem tűntem el, és most vissza is olvastam jó sokat. Sajnos én egy kicsit megcsömörlöttem a török sorozatoktól, úgy érzem, hogy mindegyik túl hosszú, túl sok felesleges dologgal. A Merhametet is abbahagytam az utolsó néhány rész előtt, már annyiszor csavartak rajta, nem tudtam élvezni. 

 

Persze néztem sok sorozatot, de nem törököt: koreait, amerikait, angolt, magyart. A  legjobban az Easttowni rejtélyek tetszett, Kate Winslet csodás alakításával, ez egy krimi, de nagyon jó az egész hangulata, a családi-baráti viszonyok ábrázolása. Illetve egy koreai film, ami nem sorozat, az Egy fagyott virág, : https://port.hu/adatlap/film/tv/egy-fagyott-virag-ssang-hwa-jeom-a-frozen-flower/movie-147581 Ez Megfagyott virág címen, két részben a Videa.hu-n is fent van, csodás szerelmi történet, mindhárom főszereplő hihetetlenül jó benne. Erotikus film, 18-as karikával, ami teljesen szokatlan nekem egy ázsiai filmtől. De a pikáns jelenetek is nagyon szépek, ízlésesek, és -bár nekem az ázsiaiak nem az eseteim- mindhárom főszereplő gyönyörű szerintem. Magyar sorozatból pedig a Mellékhatást fejeztem be, ez egy nagyon érdekes történet meddőségről, lombikról, béranyaságról. A főszereplő pedig egy igen sármos, és külsőre elég törökös színész: Adorjáni Bálint, őt színházban is láttam már. 

 

Bocsánat, hogy a topik címéhez nem sok köze volt a hozzászólásomnak, de valahogy most nincs türelmem 40-50-70 részes filmeket nézni...