Carina_S Creative Commons License 2021.08.29 -1 1 682390

Egyébként a tegnap esti és a ma hajnali híradókból kiderült az is a Biden-kormányzatról is, meg néhány Nyugat-Európa-beli ország vezetéséről is, hogy az afganisztáni mentőakciók során nem az összes kimentendő ember kimentése volt a céljuk, hanem csak az, hogy elmondhassák magukról azt hogy kimentettek pár száz vagy pár ezer embert, miközben az összes többi ottragadottat meg aljas módon cserbenhagyták!!!

 

Angliából annyi volt az üzenet: "Bár a szívünk szakad meg, de sajnos nem minden honfitársunk kimenekítésére van reális lehetőség, így sajnos van akit kénytelenek vagyunk hátrahagyni." + krokodilkönnyek ":-((((("

Németországról meg az derült ki, hogy a mentőakció előkészítésének halogatása miatt keletkezett hiányosságai miatt júniusban és júliusban jobban meg sikerült szervezni a sörösdobozok(!!!) kimentését mint a német emberekét, ezért egy csomó német ember kimentése így most augusztusban lehetetlenné válik, később meg már nemcsak a kimentésük lesz lehetetlen, hanem az sem biztos hogy a tálibok nem fejeztetik le őket.

Amerikából meg olyan hírek jönnek, hogy bár tervezik a kivonást rendben befejezni, ők sem tartják lehetségesnek minden honfitársuk kimenekítését.

 

Milyen érdekes, nemde... .. ??! Milyen érdekes, hogy azoknak az országoknak nem sikerül maradéktalanul kimenteni a tálib pokolból minden honfitársukat, akik százszorta gazdagabbak ugyan Magyarországnál, de amelyek élén mind egy szálig G. Soros megvett emberei állnak vagy álltak a közelmúltban, és amelyekbe a migrációpárti vezetőik miatt tömegével tudtak bejutni a migránsok... .. .

És milyen érdekes ugyanakkor, hogy a "kis" Magyarországnak, amelyet Orbán Viktor kormánya, és hadseregét Ruszin Szendi Romulusz altábornagy vezeti, az utolsó emberig sikerült mindet hazahozatnia, és nemcsak a saját magyar állampolgárai bízhattak meg benne vakon, hanem azok az afgán emberek is, akik a magyar hadsereg embereivel sokáig együttműködtek, és aki feliratkozott a kimenekítési listára, az biztos lehetett abban, hogy nem válik a tálibok áldozatává! Milyen érdekes... ! "Csak" éppen akarat, és az időben előrelátó és helyes műveleti megtervezés és annak véghezvitele kellett hozzá, és mindenféle halogatás nélkül.

 

Mert az igaz ugyan, hogy Amerika vagy Németország sokszorosan nagyobb mint Magyarország, de ugyanakkor arányosan több pénze van az ilyen mentőakciókra is. (Vagy csak lenne erre arányos mennyiségű pénze, ha nem pazarolná el mindenféle migránstámogatásra és LMBTQ-s akciókra... ???!)