Ilhilla Creative Commons License 2021.08.26 -6 1 157

Lehetett volna az Ázsia expressz mintájára egy "Ismerd meg Hazád tájait és nevezetességeit" vetélkedő is, párosokkal (jó, tudom, a covid miatt ez is nehezebben kivitelezhető lett volna, de miért nem forgatták nyáron?).

Ha pl. Borbás Marcsi be tudja járni a "Gasztroangyalban" egész Magyarországot, sőt Erdély egy részét is, bemutatja a nevezetességeket, jellemző ételeket stb., akkor ezt a vetélkedőt is lehetett volna így szerkeszteni.

 

Ha ragaszkodtak ehhez a formátumhoz, az sem rossz, de akkor nem volt jó a casting, más fizikumú és összetételű csapatokat kellett volna összeállítani, akár volt Exatlonosokból, vagy nindzsákból, de a celebek között is akadt volna megfelelő "alany", lásd a jelenlegiek közül Leo, Varga Viktor, Csősz Bogi (smink nélkül).

 

Az RTL castingja jobb, mert ki gondolná, hogy egy táncosnő (Juliska), vagy egy törékeny színésznő (Nagy Alexa), vagy egy "nagydarab" Gáspár Evelin képes hetente több edzést beiktatni és rendszeresen edzeni, hogy jól tudjon szerepelni. A férfiakra is hivatkozhatnék, de most a lányokat említem itt (majd a többit a survivor topikban).

 

Ami Nórát illeti: ez a műsor nem neki való, ezt egy sportos, macsónak kellett volna vezetnie, nem egy "hercegnőnek".

 

Előzmény: kelso82 (156)