nünüke88 Creative Commons License 2021.08.23 0 0 682056

Én ismerek onnan több embert is, akik egyáltalán nem mély-muszlimok, és pont azért nem élnek ott, mert baromira elegük lett a mély-muszlim baromságokból.

Viszont egy ellenőrizhetetlen menekültáradattal esély sem lesz leválogatni ezt a kisebbséget a valódi mély-muszlimokról, akik ide akkor sem kellenek, ha otthon megölik őket, mert a mély-muszlimság valamilyen aspektusában kicsit eltérnek az aktuálisan legerősebb kutyától.

A paki kormány meg csak színleg USA-szövetséges, igazából a tálibokkal szimpatizálnak világnézetben. Csak azért nem mondanak le az országukról a tálibok javára, mert a pénz és hatalom kell nekik azért. De az egyetértés a világ nagy dolgaiban megvan. Oszama likvidálásából is azért lettek kihagyva, mert nagyon jól tudták az amcsik, hogy ál-szövetségesek csupán, akik azonnal leadják a drótot bin Laden-nek, mert ugyanannak a világnak a részei. De egy fanatikus atomhatalommal inkább színlelnek barátságot, mintsem konfrontálódjanak. Ugyanazért, amiért a tálibokat annó elkergették, semmivel sem ártottak a pakiknak. Szóval hogy a pakik kit nem fogadnak be, az nem releváns ebből a szempontból. Nem vágynak ugyan a robbantgatókra, de a felvilágosultakra sem, sőt, szívük szerint utóbbival kezdenék a kivégzést.

Előzmény: emzéperbé. (682054)