oldmumus_v.2 Creative Commons License 2021.08.20 -2 0 469366

"Nem hazudtoltad meg magad. Oltári sok faszságot hordtál össze."

Szerintem ásd bele magad az osztrák parlement meg számvevőszék jelentéseibe. Akkor azok hordanak össze minden baromságot az eset kapcsán?
Ha TE szakmai szemmel nézed az egészet, jómagam meg pénzügyileg. Mivel eredetileg a korrupció miatt kapcsolódtam be, ahol adófizetők pénze folyik el.
Ebben az esetben is ahol rossz döntések miatt hatalmas veszteség keletkezett. Ok, fele annyi idő alatt véget ért a pályafutásuk mert szakmailag ez meg az lett. De akkor az eladásuk kapcsán mi okból kellett elaludnia az illetékeseknek?

Mellesleg biztosan nem hiszed el, hogy bizonyos körökben itt is felmerült a korrupció gyanúja. Ebben az esetben Siemenst gondolták annak később 2010 után. Csoportról van szó akik
kitartó kutató munkával felfednek valamit amiből több hivatalos ügy is lett. Akaratlanul leírtad az egyik lényeget "...na meg azért mert időközben a gyártó cégeket megvette többnyire a Siemens.."
Közbe meg erre azt írom, hogy a Taurusok már az előszobában voltak... Nem véletlen, úgy és akkor történt meg. Pont ilyen dolgokból indultak ki ezek az emberek is.



"A Taurusok bevezetése simán ment, szinte semmi sem ment simábban, mint az..."

Nagyon érdekes, mert nem csak osztrák, hanem német megy svájci dokumentumokat is olvastam bizonyos Zulassungsproblémákról
Mivel pár interoperebilitási kérdés felmerült.

"A Taurusok ETCS-el felszerelése is egy sikertörténet."

Igen, pl. a parlament is biztos csak emiatt foglalkozott az üggyel. Akkoriban sem az osztrák, sem a német fél nem rendelkezett kellő tapasztalatokkal. Sem jármű, sem pálya oldalon. Ennek ékes bizonyítéka az Ostbahn. Kidobtam hatalmas pénzeket és nem volt eredménye. Nem arról van itt szó amit Te megtapasztaltál később, hanem ami anno a kezdetekben volt. Nem nyugaton, hanem keleten. Ezek után politikai nyomásra is kezdett el az ehhez kapcsolódó ipar felfejlődni olyan magas szintre amit egy ideje mint végfelhasználó pozitívan élvezel.

PS: indokold meg, hogy abban amit leírtam mi nem valós? pl. a számvevőszék adatai? Nem volt hibás az ÖBB-Produktion GmbH?
Nem volt DACH Zulassungs után problémák és bizonyos tiltások? Az első minta ETCS projekt flottul ment tuti?

Előzmény: Panzerbear (469355)